Şahsım dahaönce bir internet sitesine birkaç defa yazı yazma fırsatı bulmuştum. Yazdığım yazıların birisinde sayın genel başkan DEVLET BAHÇELİ beyle mülakat yapmışgibi yazdığım yazı idi. o yazının yerine ulaştığınıda kesin öğrenmiş ve sevinmiştim. bu konuda kendime pay çıkartmamakla birlikte kısa süre sonra M.H.P yönetiminkongre kararından sonra haber sitesi yazımı tekraren yayına koyarak altınada interten sitesinin ismini yazarak yazarımız yazdı M.H.P kongre kararı aldı diyeyazdı. sebeb ne olursa olsun kongre demek yeni bir heyecan demek.


bu vesile ile M.H.P bu fırsatı çok iyi kullanırsa inanıyorumki konjoktürde M.h.p den yana bundançok büyük fayda sağlaması mümkündür.Şahsımın bu konuda bir kaç tesbiti var. Yapılacak olan gerek ilçe kongreleri gerekse il kongrelerindeki heyecanı Haziran 2015genel seçimlerine taşımaktır.Bu heyecanı seçime taşımakta genel merkezyöneticileri ve başta sayın genel başkan DEVLET BAHÇELİ beyin himmed ve gayretleri ile olacağına inanıyorum.


öyleki belli il ve ilçe kongrelerine görevlendireceği insanların, özelliklede millet vekili durumundaki kardeşlerimizin iyi tesbit edilmesive her kongre için ayrı ayrı kişilerden faydalanılmasıdır. mesela sayın SİNAN OĞAN bey kardeşimizden, sayın YUSUF HALAÇOĞLU beyefendi kardeşimizden, sayın MERALAKŞENER hanımefendi bacımızdan ve sayın KORAY AYDIN bey gibi insanlardan mutlaka ve mutlaka kongrelere iştirak etmeleri sağlanmalı.


ayrıca bu gün bütün ülkücü camiada kendince bir yer edinmiş olan sayın ÜMİT ÖZDAĞ beyefendi ve ona benzer bir çok gerek yazar olsun gerekse akademisyen olsun insanları
 mutlaka M.H.P kongrelerinde görünmesi için bir çaba sarf edilmelidir. keza Devlet bürokrasisi ve Özel sektörde kendisini yetiştirmiş vizyonu olan dünyayı Türkçe okuyan o kadar Ülkücü değer varki bu vesile ile ilçelerde olsun, illerde olsun bu gibi değerleri bir şekilde tesbit edip kongrelerde vatandaşımızla buluşturmak lazım.  burda şahsımca en önemli gördüğüm bir konuyuda aktarmak istedim. her seçim sathı mahlinde genel merkezin hazırlayıp ilçe ve illere gönderdiği kitapcıklardır. şahsımın kanatine göre bu kitaplar ne okunuyor nede fayda sağlıyor.


halbuki bunların yerine daha geniş kitlelere ulaştırabilinicek durumda bir fayfayı geçmeyecek şekilde sayın genel başkan DEVLET BAHÇELİ beyin ağzından bütün millete yazılmış bir mektup. bu mektubun içerisibne sadece genel başkanın daha önceleri söyledikleri, çeşitli konuşmalarından alıntı ve gerçekleşmesi. keza bu günkü öngörü ve tesbitlerinden oluşacak bildiri mahiyetindeki mektubu mezralara, köylere, kasaba ve kazalara, şehir merkezindeki bütün vatandaşlara bir şekilde ulaştırmaktır.


bu mektubun muhtevası aynı zamanda gelişen ve gelişecek tehlikelere vatandaşın uyanık olmasını istemekle beraber inanıyorumki bu mektub o hazırlanıpta parti ilçe ve il binalarındaki masaların üstünde beklemesinden çok daha fayda sağlıyacak.


ülkemizde gelecek kaygısı taşıyan her insanın M.H.P ile nasıl buluşması gerekiyorsa onun için mutlaka bir yol bulunup hizmete sokulmalıdır. onun içindirki bu dönemde yapılacak M.H.P kongresinin içerisine bütün TÜRK milletini toptan sokma imkanımız var. yeterki bu konuda yeterli gayreti gösterelim.