PARALEL OLMAYANIDA SEN ADAY KOY

 

Sayın genel başkan Devlet BAHÇELİ bey son günlerde bir paraleldir tutturmuş gidiyor. Halbuki bu konuşmaların ne kendisine nede partiye bir fayda sağlamadığı ortada. Genel başkan bu kapıyı açınca genel merkeze çöreklenmiş malüm gurupda hakaret ve kötü sözü  ileri boyutlara taşımak için var güçleri ile devam ettiriyor.
Peki şimdi sayın genel başkan Devlet BAHÇELİ beye şu soruyu sormak lazım; sayın genel başkan bu konuda bir bilginiz, elinizde bunu isbat edecek bir belge varsa çık açık açık söyle. Yoksa artık belli yaşı aşmış, bu partide yaşı ileri olan gurubun içerisinde yer alan bir insana bu iftira hiç yakışmıyor.
Sayın genel başkanın paraleldeki kastını anlasak bizlerde bir fikir sahibi olacağız. Dün kendisine paralelin ağzı ile konuşuyor, paralel kuşatmış ve buna benzer onlarca yakıştırma yapanların bugün adeta sayın DEVLET BAHÇELİ beyi korumak için kalkan olduklarını görüyoruz. Halbuki sayın genel başkan çok uzak değil daha kısa süre önce üstüne basa basa diyordu-ki Aktüroller kimi parlatırsa onu kesinlikle partiden atarım. Şimde yine sayın genel başkana sormak gerekir. 
Sayın Devlet BAHÇELİ bey bahsettiğiniz gurup büyüklü küçüklü sizi o kadar parlatıyor, size o kadar övgüler yazıp çiziyor, yaptırdıkları anketlerde bile M.H.P sizin genel başkanlık döneminizde dahi almadığı oyları alacağını dahi yazıyorlar. Göründüğü kadar bu yaptıklarıda karşılık buluyor olacak-ki yine size hakaret eden kişileri M.H.P genel merkeszinde ağırlama nezaketeni gösteriyorsunuz. Galiba partinin yüksek menfaati bazı fedakarlıklar gerektirmiş olacakki her gün birileri sizi ziyarette, her gün karşılık sohbetler ve boy boy resimler ile misafirlerinizi ağırladığınızı görüyoruz. bu konuda yazılacak çok söz var ama.

Daha önceleri KONGRE için imza veren, kongre isteyen veya aday olacağını söyleyen herkesi suçlarken bu defa galiba bir yerlerden bir şeyler esmişki üst kurul delegesi kardeşlerimizi olayın dışında tuttunuz. Sayın genel başkan kongreye karşı çıkmak ile elinize ne geçiyor? Sırf koltuk için kendinizi bu duruma düşürmenize değermiydi. Bu partinin başına siz değilde başka birisi geçmiş olsa idi M.H.P başka bir partimi olacaktı. Dün bu partiyi merkez parti yapacağız diyerek bu partinin her karesinde bulunmuş, bu parti için her fedakarlığı yapmış, çoluk çocuğunun rızkını parti çalışması için harcamış Ülkücü Türk milliyetçilerini bir çırpıda bu partiden üyelik için atmadınızmı? 
Hani o gün siz yaparsanız doğru. Başkası için yaralayıcı, kırıcı, aşağılayıcı ve ötekileştirici dil kullanmak ne kadar hakka uygun düşüyor. Size birileri M.H.P yi merkez parti yapacaksınız ama partideki eski ÜLKÜCÜ üyeler buna mani dediler ve sizde üyelikleri sıfırladınız. Birilerinin Anne annesini, Baba annesini keza hamın yakınlarını, sarhoşu berduşu üye yaparlarken ne yazık Ülkücülerede iki tane referans ile üyelik yolunu gösterdiniz.
Şimdi kalkıyorsunuz Ülkücülten bahsediyorsunuz, Ülkücülük yarışına giriyorsunuz Allah aşkına bir kere dönüp ardınıza bakınız, kos koca 19 yılda biz Ülkücüler ve Ülkücülük adına ne yaptık diye. Bakamazsınız çünkü yaptığınız kos koca bir hiç.
Sayın genel başkan şahsınız ve avaneniz kongre konusunu bile çarpıtıyorsunuz. Olağanüstü kongre gündeme gelince alel acele bir toplantı terttip edip, ÇİĞ köfteli falan seçim değerlendirmesi yapıp, basın toplantısındada kalkıp tarih verdiniz. neden geçen kongrede ilçe, il ve büyük kurultayı üç ay gibi kısa bir sürede yaparken bunu iki buçuk seneye yaydınız.
Sayın genel başkan paralelden madem ciddi endişeniz var o zaman bildiğiniz güvendiğiniz bir adayın arkasında durun ve kongrede yarıştırın. Ama sizin amacınızın parti olduğundan artık geniş kitlenin endişesi var. Yoksa Temelinde TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİ olan bir partinin kongreden korkması mümkünmü?
Dün gerekçen farklı iken ne yazık bugün geldiğimiz noktada daha farklı savunma içerisindesiniz. Dünkü gerekçeniz ne idi? M.H.P  yi C.H.P ye benzetmekten bahsederken ne yazık bugün farklı bir savunma içerisine girdiğinizde insanların üzerinde etkinizi yitirmiş oluyorsunuz. Sayın genel başkan Allah aşkına bir kere kendi kayıtlı üyelerin fikirleri öğrenseniz olmazmı. Bir çoğunun sizde telefon numarasına kadar var. Aç bir telefon ne istiyorlar en azından öğrenmiş ol. Kim size diyorsa Taban sizin arkanızda VALLAHİDE yalan söylüyor. BİLLAHİDE yalan söylüyor. Hani sana destek veren o delege kardeşlerimiz varya onların etrafı bile size oy vermeyeceğini söylüyorlar.
Siz ne kadar çabalarsanız çabalayın MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİNİN parti binalarında bile sizin istenmediğiniz dillendiriliyor. Bir kere vatandaşın size desteğini vermiş bulunduğuna bakmayın.
Eğerki liderlik sergileyecekseniz yapılacak olan TÜZÜK kurultayından sonra ya kendiniz, yada güvendiğiniz ve inandığınız bir kişiyi aday gösterin bakın ne kadar oy alacak.
Siz gidince etrafında avaneninde işi biteği için hiç utanıp sıkılmadan her gün hakaret ve küfüre varan sözler ile tabana saldırmaya devam ediyorlar.
Yarın onlar oy için nasıl olsa meydanlara inecekler. O zaman boylarının ölçüsünü alacaklar. Siz çırpının KONGRE yaptırmayacağım diye. Siz bağırın çağırın partiyi kimse bırakmam diye. Seçimlerde göreceksiniz o partinin düstüğü durumu o zamanda bu partililer sizleri ömür boyu lanetle yaad edecek.