Atama geleneği Türkiye'de devam ediyor.

AKP'nin başlattığı atama geleneği ile demokrasiden uzaklaşma malesef sürüyor...

AKP İstanbul il Başkanı Bayram Şenocak'ın, İstanbul seçimlerinin kaybedilmesinin ardından büyük baskı altında olduğu ve AKP teşkilatında görevden alınması yönünde kanaat bildiren kimi partililerin bulunduğu uzun süredir iddia ediliyordu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, M. Emin Saraç'ın için Fatih Camisi'nde düzenlenen cenaze törenine katılmasının ardından camiden ayrılarak Esenler Belediyesi'ne sürpriz bir ziyaret gerçekleştirmişti.

Söz konusu ziyarette bir toplantı yapılarak Şenocak kararının alındığı iddia edildi.

''NİHAYET GERÇEKLEŞİYOR''

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kuzeni Cengiz Er de yaptığı paylaşımda, “Ak Parti İstanbul il örgütünde 1 yıldır beklenen değişim nihayet gerçekleşiyor. Bayram Şenocak'ın yerine gelecek yeni isim de belli oldu gibi” diye yazarak Osman Nuri Kabaktepe adını işaret etti.

''DUYMAK GEREKLİ DEĞİL''

Kabaktepe ise son paylaşımında, “Anlamak için sadece bilmek yeterli değil, kalbin de perdelenmemiş olması gerekli. Kavramak için sadece duymak gerekli değil, gönlün de kapanmaması gerekli” ifadelerini kullandı.

ATANDI MI?

AK Parti İstanbul 7. Olağan İl Kongre henüz gerçekleşmeden İstanbul İl Başkanının belli olması ise Kabaktepe'nin atandığına işaret ediyor.

''HAYDİ BİSMİLLAH''

Osman Nuri Kabaktepe, sosyal medya hesabından yapmış olduğu paylaşımda ''Haydi Bismillah... #İstanbul'' ifadelerine yer verdi.

Ayrıca Kabaktepe, profil biosuna ''Ak Parti İstanbul...'' şeklinde düzenleme yaptı.

Editör: TE Bilişim