Teröristler de Covid gibi ciğerlere saldırıyor. İçimizdeki düşman bize sadece Covid ile dokunmuyor. Uzaydan gelen sinyaller '157' kez tekrar ediyor. Karanlık irade hakimi olduğu dünyayı cezalandırarak ona kendini hatırlatan suçtan kurtulmak istiyor. Descartes mezar taşına “kendini saklayan iyi yaşamıştır” diye yazdırmıştır. İyi saklanan kötülerin hakimiyeti sona eriyor.

Silah üretmekle övünen Fen deccali onu vuracak olan silahı akıl hastanesinde yarattı. Beni hasta! edenlerden intikam için giriştiğim savaşa haklarında yazdığım “Sürülük bilinci” yazısıyla başladım. Yayın tarihi daha sonraki yıllarda tanıştığım ve bana “hakkındaki teşhis hatalı” diyen psikiyatri profesörünün doğum günü. Savaşımda bana yol gösteren, babamla aynı gün doğan Irvin D. Yalom idi. Erdoğan'a akil olan doktor ile de o günlerde tanıştım. Doktor Al Pacino'ya benziyordu.

1 Haziran 2011 günü ‘gökle birleşmek’ için göle gitmeye karar verdim. Adımın içinde yaşayan 'Van' canavarıyla yüzleşmek istemiş! Operasyon başarıyla sonuçlandı, içimdeki virüs o gün dışarı çıktı. Onuncu yıl dönümü olan 1 Haziran 2021’de Covid’den ölenlerin sayısı 129 idi. Evren darbesine işaret ediyor. O gün dünyanın çok yakınından bir göktaşı geçti. Tanrı recim yaptı. İlginçtir, eli Alparslan Türkeş'in doğum gününde öldü.

Sonraları, 18 Mart’ın yıl dönümünde işlediğim suç nedeniyle yattığım hastanede kaldığım odanın no’su 113 idi. Türkiye’de ilk Covid vakası 11-3’de görüldü. Öc almak için girdim yolda düştüğüm hastanede yan komşum bir bebek katili idi. 2011 yılında "Özgürlük bilinci" yazısını Yunanistan'ın bağımsızlık günü olan 25 Mart'ta yayınladım. Farkında olmadan savaştığım Türklük bilinci beni içimdeki karanlıktan koruyan maske imiş. 25 Mart 2021'de Covid'den '157' kişi öldü.

Özgürlük bilinci denilen terörist Kemalizm ile nefes alıyor. İnsanoğlu okuyabilirse ona hükmeden Riyakar kaybeder.

Editör: TE Bilişim