Bu yazımı yazmıştım ve eğer Erdoğan %52 alırsa yayınlanması için gazeteye gönderecektim.

Erdoğan, beklediğim gibi % 52 aldı ve yazımı beni bilenler okuyup anlasın diye gazeteye gönderdim.

Erdoğan’ın %52 alması kazandığı anlamına gelmez. Türk Devletinin böyle karar verdiği anlamına gelir ve siyaseti bilenler için bu açık bir işarettir. Türkiye’de siyaseti bilenlerin sayısı çok azdır. Herkes şovenisttir, siyasetçi olduğunu zanneden artistlerdir. Siyaseti iyi bilenler de işaretleri okur, hazırlanır ve bekler.

%52 ne anlama gelir açıklayayım; Sinan Oğan’ın %5 oyu nerede kaldı, onlar da eklenseydi zaten Erdoğan açık ara fark atacaktı. Onca vatandaşlık almış yabancıya ve Sinan Oğan’ın oylarına rağmen %52 alması Türk aklının aktif rolünü gösterir.

Bundan sonra neler mi olacak?

Öncelikle Kılıçdaroğlu’nu destekleyenler üzülmemeli bence. Çünkü batmış ekonominin faturası kazansaydı yüzyıl sırtına kambur olacaktı. Kıbrıs Barış Harekâtında Türkiye’ye uygulanan ambargolar nedeniyle gaz ve yağ kuyruğuna giren halk, onlarca yıldır bunu iktidarda olan partiye bağladı. Siyasette bir taraf bu söylem üzerinden yıllarca oy kazandı. Benim saf halkım işin aslını anlatanlara kulağını tıkadı.

Ekonomik olarak öyle zor günlere doğru koşuyoruz ki, Kılıçdaroğlu kazansaydı, ekonomi onun yüzünden batmış olacaktı ve yapılacak ilk seçimde Erdoğan yaşarsa açık ara farkla kazanırdı.

Kılıçdaroğlu’nu destekleyenler yine üzülmesin, artık mecburiyetten ona oy vermelerine gerek kalmadı, çünkü artık siyasete mecburen veda etmek zorunda kalacak ve yerine yeni yüzler gelecek. CHP kendini yenilemek zorunda kalacak.

CHP, kişi partisi değildir, ideolojisi olan bir partidir. Biri gider biri gelir ve parti varlığını daima korur. Umuyorum ki Mustafa Kemal Atatürk’ün kuruluş çizgisine geri döner, özünü hatırlar.

CHP’nin başına İmamoğlu geçer mi, hayır geçmez. G-E-Ç-E-M-E-Z!!!

O, sessiz sedasız tüm partilileri kırdı geçirdi. Ona İstanbul Belediyesi emanet edildi, o başka hayaller peşinde koşup durdu. Sinsi niyetini saklayamadı ve bu uğurda çok kişinin umudunu harcadı. Çok kişi CHP’nin başına geçeceğini ve gelecekteki cumhurbaşkanı olacağını söylüyor ama biraz Türk Devlet yapısını biliyorsam eğer, onu bu kadim Türk Devletinin başına geçirmezler. Bunun nedenlerini belki bir gün ayrıntılı açıklarım. Aklı varsa bir bilene sorar da o ve etrafındakilerin her şeyi çok bilen egoları kimseye danışmaz.

Gelelim Erdoğan’a…

Ömrü ne kadar vefa eder, BİLİNMEZ!

Türk Devlet yapısı, kendisine başkanlık eden eskiden Han, şimdi Cumhurbaşkanı olan kişiyi eğer kayda değer işler yapmışsa onu koltuğundan ayırmadan ömrünü tamamlatır. Seveni var sevmeyeni var Erdoğan’ın ama onu seçimi kaybettirerek kenara çekmezler. İşin bitti seçimi kaybettin kenara çekil demezler. Bunu nasıl isterseniz öyle yorumlayın…

AKP ideoloji partisi değildir, kişi partisidir ve temel direği Erdoğan’dır. Erdoğan’ın ardından taht kavgaları hızla başlayacağı için parti en az üçe bölünür ve zamanla silinir gider.

Kısaca Türk Devlet yapısını ve siyaseti iyi bilenler % 52’nin mesajını çoktan çözmüştür bile ve bundan sonra Erdoğan için de kolay olmayacaktır.

Türkiye, yeni liderine hazırlanmaktadır. Bu genç lider kimdir, nerededir bilinmez, vakti geldiğinde GÖKLERDEN GELEN BİR EMİRLE görevinin başına geçer.

Size küçük bir bilgi daha vereyim; Amerika ve Rusya erkek enerjili devletlerdir. İngiltere kadın enerjili devlettir. Sinsi planlarla tüm ülkeleri parmağında oynatır tıpkı zeki sinsi bir kadın gibi. İngilizler bu yüzden Kraliçenin varlığından rahatsız olmaz. Amerikalılar ve Ruslar erkek enerjili devletler olduğu için ülkelerini kolay kolay bir kadın başkana emanet etmezler.

Türkler de erkek enerjilidir. Güçlü lideri sever ve biat ederler ama ana kavramı da bu topraklarda saygı görür. Anadolu, bu yüzden anadır. Sarar sarmalar korur. Ana gibi güçlü adil eşit bir kadın lider olursa onu da başa geçirir ve biat eder. Fakat henüz bu Anadolu özelliklerine sahip bir kadın siyasetçimiz olmadığından, yakın zamanda kadın Cumhurbaşkanı beklemeyin.

Gelecek günler oldukça zor olduğu için henüz tanımadığımız bir genç liderle Türkiye zirveye çıkacaktır. Bu geçiş biraz sancılı olsa da güneş tekrar yüzünü bu topraklara tüm sıcaklığıyla gösterecektir.

Ak Partili Egemen Bağış’ın Bakara makara diye alay ettiği ayetle bir örnek vereyim de içinde gizli olan mesajı bilenler alsın.

“Olur ki siz bir şeyden hoşlanmazsınız, hâlbuki hakkınızda o bir hayırdır. Ve olur ki bir şeyi seversiniz, hâlbuki hakkınızda o bir şerdir. Allah bilir, siz bilmezsiniz.” (Bakara, 2/216)

Her şeyi de açık açık yazamıyorum ki, ancak bu kadar anlatabildim. Sevinenler çok sevinmesin, üzülenler de çok üzülmesin, beklesin…

Türk Devleti İlelebet Payidar Kalacaktır.

Bu böyle bilinsin…
Kaynak: Güncel Kadın

Editör: Habererk Com