Gazeteci Recep Canpolat Sinan Ateş cinayeti ile ilgili yeni gelişmeler olduğunu açıkladı. Canpolat, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Sinan Ateş cinayetinde itirafçıların sıraya girdiğini söyledi.

Son olarak tutuklanan Alper Akay’ın 3. Lig’de bir spor kulubünün başkanlığını yaptığını ifade eden Canpolat, paylaşımında “Tetikçiler, işbirlikçiler ve organizatörler artık azmettiricileri koruyamayacak. İntikam değil, adalet istiyoruz!” ifadelerine yer verdi.

Canpolat, paylaşımında şunları söyledi:

"Sinan Ateş cinayeti soruşturmasında itirafçılar sıraya dizilerek, ifade vermeye başladı. En son tutuklanan Alper Akay, 3. ligde bir spor kulübünün başkanlığını yapmış. Tetikçiler, işbirlikçiler ve organizatörler artık azmettiricileri koruyamayacak. İNTİKAM DEĞİL, ADALET İSTİYORUZ!"

Trol teyzeden saç baş yolduracak hezeyanlar Trol teyzeden saç baş yolduracak hezeyanlar

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı eski Genel Başkanı Sinan Ateş, arkadaşı Selman Bozkurt ile 30 Aralık 2022'de, Çankaya ilçesi Kızılırmak Mahallesi'ndeki binadan çıktığı sırada motosikletli 2 kişinin silahlı saldırısına uğramış; Bozkurt omzundan yaralanırken, Sinan Ateş hayatını kaybetmişti.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan A.A. ifadesinin alınmasından sonra çıkarıldığı nöbetçi sulh ceza hakimliğince tutuklandı. Böylece soruşturmada tutuklu sayısı 21 oldu.

Editör: Yadigar Hanım