CHP’li Bodrum Belediyesi hemşerilerine böyle zehirli su içiriyor CHP’li Bodrum Belediyesi hemşerilerine böyle zehirli su içiriyor

Özyağcı ifadesinde, “Sinan ile birkaç defa telefonla görüştük. Kendisiyle kişisel husumetim vardı. Ancak kastım öldürmek değil ayaklarına sıkmaktı. Kendisi ölmüş olduğundan bu konu hakkında konuşmak istemiyorum. Husumetimin sebebini söylemek istemiyorum, ölünün arkasından konuşulmaz” dedi. Emniyet ve savcılıkta yöneltilen soruları geçiştiren Özyağcı, kendisini Ankara’ya getiren polisleri tanımadığını öne sürdü.

 “Kendisiyle kişisel husumetim vardı”

Gelen bilgilere göre Özyağcı sorgu esnasında, “Sinan ile birkaç defa telefonla görüştük. Kendisiyle kişisel husumetim vardı. Ancak kastım öldürmek değil, ayaklarına sıkmaktı. Kendisi ölmüş olduğundan bu konu hakkında konuşmak istemiyorum. Husumetimin sebebini söylemek istemiyorum, ölünün arkasından konuşulmaz” ifadelerini kullandı.

Özyağcı, ifadesinde kendisini Ankara’ya getiren özel harekatçı polisleri Doğukan Çep’in ayarladığını söyledi. Özyağcı'nın Çep ve polislerin ifadesiyle çelişkili beyanlarda bulunduğu ifade edildi.

Editör: Bumin Kağan Muti