Sosyal medya kullanıcısı Erkin Göçmen’in paylaşımıyla şok bir gerçek ortaya çıktı.

Erkin Göçmen’in paylaşımı şu şekilde:

Bizler derin uykulardayken neler olmuş neler. IPPNW (Uluslararası Hekimler Birliği) Yönetim Kurulu Dr. Gisela Penteker geçtiğimiz 14 Martta, Tıp Bayramı münasebeti ile, Diyarbakır'a gelmiş.

Bu zat aynı zamanda Avrupa'da faaliyet gösteren "Abdullah Öcalan'a Özgürlük İnisiyatifi'nin" de bir üyesiymiş. Peki bu hanfendi terör örgütünün gazetesine ne demiş, bir bakalım:

"Öcalan toplumun değişimi ve gelişimi için çok önemli tespitler ortaya koymuş bir kişi. Böyle bir kişinin özgürlüğünden yoksun olmaması gerekiyor. Sağlığı konusunda da büyük endişe duyuyoruz".

Bu "orijinal fikirlerin" sahibi olan endişeli kişinin Türkiye'deki 14 Mart etkinliklerinde işi ne? Kim davet etti, kim ağırladı, bileniniz var mı? Dr. Gisele Penteker adlı kişi mülakatında kimlerle işbirliği içinde olduklarını da açıklamış:

Türkiye İnsan Hakları Vakfı. Tabi burada diğer partneri korumak adına ismini hiç zikretmemiş. Bu vakfın, yani Türkiye İnsan Hakları Vakfının, bir önceki başkanı kim dersiniz?

Onu da söyleyeyim: Şebnem Korur Fincancı. Yani şimdiki TTB Başkanı. Tezgah nasıl ama. Ve de vay halimize. Türk Hekimliğinin emperyalizme direniş günü olan 14 Mart hangi kirli emellere alet edilmiş.

Bir an önce uyanmazsak şehitlerimiz mezarlarından çıkıp bizleri öyle bir uyandıracak ki...

Editör: TE Bilişim