Siyaset ve aydın olarak bilinen kesim yıllarca Türk kadınına destek oluyoruz diyerek Türk aile yapısını bozguna uğrattılar.

Henüz bu zararlar telafi edilmeden CHP böyle bir ipe sapa gelmez projeyi devreye sokacağını duyurdu.

Bu ve benzeri projeler yarardan çok zarar vermektedir.

Bu Türk kadınına ve Türk aile yapısına ihanettir.

AK Partinin birkaç yıl yürürlüğe sokup sonra "zararın neresinden dönülürse kardır " mantığıyla hareket ederek yürürlükten kaldırdığı "İstanbul sözleşmesi" kadınlarımıza ve aile yapımıza verdiği zararları şimdi değil yıllar geçtikçe anlaşılacağı ortadadır.

Türk televizyonlarının yıllarca kadına şiddet, kadın cinayetleri, aldatılan kadınlar, derken aldatan kadınlar, intikam alan kadınlar, kocasını veya sevgilisini döven, boğan, kesen kadınlar olarak devam etti.

Artık sıradan konular gibi doğurduğu üç günlük bebeğini boğan , zehirleyen, cami avlusuna bırakan, gizli doğurduğu için asansör boşluğuna atan kadınlar konuşuldu, konuşturuldu.

Yine aile yapımıza zarar verdiği düşünülen bu programlar (RTÜK) tarafından sansürlenerek kaldırılmış görünüyor olsa-da alternatifleri çoktan yayına girmiş durumda.

Keza TV Dizilerimizin neredeyse tamamı (Tarihi diziler) hariç hepsi bir dönem ABD tarafından bütün dünyaya ya pompalanan (Dallas) dizisinin pabucunu dama atacak cinsten diziler olarak yayınlanmakta.

Hiç bir Türk dizisi yok-ki içerisinde aldatma, ihanet, ve cinayet olmasın.
Bunların tamamı günlük yaşantımızda yaşanan konularmış gibi işlenmekte.

İstisna sayılacak bir iki olaydan yola çıkılarak işlenen konular sanki toplumumuzun tamamının sıradan yaşantısıymış gibi aktarılmasını toplum olarak ya benimsiyoruz, ya-da sormaktan, sorgulamaktan imtina ediyoruz.

Türk aile yapısının yakasından düşülmelidir.

Artık kadınlarımızı kullanmaktan vaz geçilmelidir. Bozulan ve bozguna uğratılan aile yapılarımızı düzeltme adına bir adım atılmazken kanun yapıcı meclisimiz ve (RTÜK) bu konuda zamanında adım atmamaktadır.

Ülkenin ana muhalefet partisi olan CHP sokak ve caddelerde astırdığı pankart ve dağıttığı broşürlerle benzeri bir oyunu devreye sokmak çabasındadır.

"TELAFİ EDECEĞİZ"

Kaybettiğini yerine koyma vakti.

Boşanıp başvuran her kadına ev kurma desteği " Yeni başlangıçlar fonu" ilk 6 ayda oluşturulacak kadın ile erkek arasındaki nafaka gerginliği de bitecek.
Kemal Kılıçdaroğlu.

Yazılı bu pankartların ekonomik sıkıntı dahil, binlerce farklı konulardan adeta pamuk ipliğine bağlı evliliklerin anında bozulmasına vesile olacaktır.

Ayrılma ve boşanma nedenlerine çözüm bulma adına proje üretilmesi gerekirken ayrılanlara proje olarak sunulan bu mantık dışı uygulamanın aile yapısına vereceği zarar İstanbul sözleşmesinin verdiği zarardan çok daha fazla olacaktır.

Bu tehlikeli bir söylem ve eyleme dönüştüğünde ise artık aile yapısı diye bir şey kalmayacaktır. CHP bu proje diye ortaya attığı yapılmasının imkansız olduğu söylemlerden acil'en vazgeçilmeli toplumun beklentilerine cevap verecek projeler üretmelidir.