Özümüzü,

Adolf ve Adolf’un parlattığı, nasyonal sosyalist ırkçılığı ve ırkçılarıyla, köksüz Mein Kampf hayalleriyle karıştırmayın.

Üç göbek ötesi olmayan, emperyalizmin kasığından beslenen, kapitalizmi ve bütün ‘izmlerini’ babası belleyen devşirmelerin ilaveten hayat konforuna tapanların, Türk Soyculuğunu ‘Şiddet ve kan ile beslenen, nihai amacının yok etmek, öldürmek, düzeni bozmak, kargaşa yaratmak olduğu’ iftiralarına kanmayın,

Türk Milliyetçiliği,

Batı ve Doğu geleneklerini reddederken, köksüz ideolojilerin peşinden gidecek kadar da şuursuz değildir.

TÜRK soyculuğu ile ilgili bir milat alacaksanız,

Kül Tiğin kitabesinin bozkıra dikildiği,

Bilge Kağan Atamızın, “Ey Türk, üstte mavi gök çökmedikçe, altta yağız yer delinmedikçe, senin ilini ve töreni kim bozabilir” dediği o kadim günü alın,

İki de bir başa kakılan, temcit pilavı gibi ikide bir sanala servis edilen, Alaman refaranslı batı ırkçılığı, Kök Kitabemizi bozkırda gök göğe arz ettiğimizde, toprakta, öküz gübresi dahi değildi.

TÜRK Soyculuğu özünde,

TÜRK Budununu yaşatma, yaşatırken, töresini unutturmama, Acun’daki bütün Türklerin, dertleriyle dertlenme, mutluluklarıyla sevinme, beraber yaşamaya mecbur olduğu diğer Milletlerin asimilasyonuna, dil erozyonuna karşı koyma, TÜRK Devletini hür, bağımsız, boyunduruksuz, kendi yağıyla kavrulan ancak bilim ve sanayi temelinde bengiye ulaştırma ülküsüdür.

Devletini, ırkını, torpaklarını, Turan coğrafyasını ve Turan coğrafyasında yaşayan kandaşlarını, sivil, asker, genç yaşlı ayrımı olmadan, savunma, şartlara göre saldırma töresinin de vebalidir,

TÜRK Soyculuğunun kökleri, mağmaya kadar iner, dalları gök göğe uzanır, bunun idrakini bilen, sorumluluğu kanında hisseden, o kök kurumasın, dalları kırılmasın diyen, şuurlu Türklerin yangının adıdır da Türk Soyculuğu,

Türk Soycularına, müptezel, sanaldan ibaret, hayal gören, işsiz güçsüz avare muamelesi yapmaya çalışan lakin bilinç altında cehennem gibi korktuklarını da geçmişten tenha sokaklardan, puslu gecelerden, Ülkü devlerinin karşısında cüce olan namertliklerinden biliriz.

Türk Soyculuğu dün babadan oğula gelenek olarak sürdürülürken bugün bilinçli, istekli ve en önemlisi, Kurdun aslının Kurda döndüğünün gözle görülen elle tutulan hakikatidir.

Anadolu'nun temiz ve saf Türklüğü, kültürlü Türk Soyculuğunun sayesinde, metropollere, iş ve sosyal hayata inmiş, gencecik Türk Soycularının menfaatsiz ve çıkarsız emekleri sayesinde, Yaratanın izniyle kutlu günlere, Kurt başlı tuğla yol bulacaktır.

Ve

Türk Soyculuğu,

Turan coğrafyasının son kalesidir, kendisine TÜRK diyen, Budun için serdengeçecek kişioğullarına da Otağı da yüreği de açıktır.

Üç günlük Acunda

Tek günahımız da Soyculuğumuz olsun, hesabını da Yaratana vermekten şeref duyarız.

TANRI TÜRKÜ KORUSUN.