Sözcü TV'de   Can Coşkun ile Dört Çarpı Dört programında konuk olan Uğur Dündar,iktidarı ve AKP yi çok sert bir dille eleştirdi. AKP'ye tarihi bir terör yanıtı verdi.

Cumhurbaşkanlığıve 28. dönem millet vekilliği genel seçimlerinde, millet ittifakına ve cumhurbaşkanı adayı kılaçdaroğlu'na yönelik;Cumhur ittifakı önde gelenleri ağır iftiralarla kara propagandalarda bulundular.
Özellikle Kılıçdaroğlu'nu gerek PKK terörüyle, gerekse fetö ile ilişkilendirmeye çalıştılar.Kılıçdaroğlu sevgi dili ,barış dili kullanarak,hellaleşme dili kullanarak bu iftiralara yeterince karşılık veremedi.
Bir defa'' Orta Doğu Projesi'' olarak adalandırdığımız yaşadığımız coğrafyanın Kuzey Afrika'dan başlayarak Asya'nın içlerine kadar 22 ülkenin haritasını değiştirmek için Washington'da hazırlanmış bulunan o projeye eş başkanlık Kılıçdaroğlu tarafından yapılmadı.
Açılım adı altında,PKK teröristlerinin ulusal kahramanlar gibi karşılandığı, diyar diyar kahraman edasında günlerce dolaştırıldığı sırada Kılıçdaroğlu Türkiye'nin yönetiminde söz konusu bile değildi.
PKK teröristleri ile İngiliz istihbaratının bulunduğu masada teröristler ellerindeki silahları bırakmadan Türkiye'nin milli istihbarat  teşkilatı ile pazarlık yapılırken o masaya Kemal Kılıçdaroğlu oturmadı.
PKK'lı teröristlerin kanlı cinayetlerini görmezden gelmek üzere PKK 'nın ayağına kadar götürülen çadır mahkemelerini Kılıçdaroğlu götürmedi.
Ayrıca o süreçte evetçi yazarları,sanatçıları,akil insanlar topluluğu adı altında bir araya getirerek Tüm Anadolu'yu adım adım Kılıçdaroğlu gezdirmedi.
Yine o süreçte PKK terör örgütüne karşı operasyon yapmak isteyen askerin polisin kolunu KIlıçdaroğlu bağlamadı.
PKK'nın büyük şehirleri silah deposu haline çevirmesi ve hendek kazma eylemlerini Kılıçdaroğlu görmezlikten gelmedi.
Valilere,askerlere,emniyet müdürlerine  operasyon yapmayın talimatını Kılıçdaroğlu vermedi. 
2. Hava Kuvvetleri Komutanlığı garnizonu kışlasında PKK sempatizanları Türk bayrağını indirirken Ülkeyi Kılıçdaroğlu yönetmiyordu.
Yine Amerkan askerleri tarafından garnizon devlet kurmak amacıyla  eğitilen PKK YPG  PYD gruplarını biji obama sloganları atlırken, Lahmacun ,kebap ikram ederek vatan topraklarından Suriye'ye Kılıçdaroğlu göndermedi.
Abdullah Öcalan, binlerce askerimizi polisimizi şehit ettiren, masum vatandaşlarımızın  ölümüne sebep olan,katliamlar yaptıran, Bebek katili Öcalan'ın Nevruz bayramındaki mesajını hem türkçe hem Kürtçe kılıçdaroğlu okutturmadı.Bütün bunlar AKP döneminde gerçekleşti.
Fetö'ye dershanelerimizi, çocuklarımızı Kılıçdaroğlu teslim etmedi.Sınav sonuçlarının çalınmasına sebep olan Fetöcüleri Devletin hassas kurumlarına Kılıçdaroğlu yerleştirmedi.
Fetö'ye özlem mesajları atan, ne istedilerde vermedik diyen Kılıçdaroğlu değildi.
Dolayısıyla Kemal Kılıçdaroğlunu terörle bir gören, bu iddiaları dile getirenler önce aynaya bakmalıdırlar.Önce kendileriyle hesaplaşmaları gerekir.
Ergenekon kumpasları yavaş yavaş yayılırken bu ülkenin vatansever askerleri,komutanları zindanda çürütülürken. ben bu davaların savcısıyım diyen kişi Zekeriya Öz'e zırhlı makam aracı hediye eden Kılıçdaroğlu değildi.
Bütün bunların hesabını vermesi gereken AKP, çıkmış kılıçdaroğlunu PKK,YPG,PYD nin hamisiymiş gibi propaganda yapıyor.Bu kabul edilebilir bir şey değildir.
Türkiye Cumhuriyeti kimlik kartları düzmece gayrimenkul ekspertizleriyle 40-50 bin dolara kara paracılara,sığınmacılara, uyuşturucu baronu olması kuşkulu olan kişilere Kılıçdaroğlu vermedi.
Kimlik kartımızda yüzbinlerce şehitimizin kanı var. benim babamda Türkiye Cumhuriyeti'nin bekası için bacağında iki kurşunla toprağa gitti.Bu kutsal topraklar 40-50 bin dolara kim olduğu bilinmeyen kişilere pazarlayan Kılıçdaroğlu değildir.
Şİmdi tüm bu anlattıklarım için hesap vermesi gerekenler hesap soruyor. 

Editör: Habererk Com