~~ÜLKÜCÜ NASIL OLMALIDIR



Yüksek vicdanlı, emanet ehli, adaletten yana olan her şeyi ile örnek gösterilen insan olmalıdır deriz…

Ülkücüde insandır onunda zaafları, çelişkileri, günahları vardır, olacaktır! Ancak hiçbir ülkücü bir günahı, Türk milletinin inanç ve ahlakına ters gelecek bir şeyi savunamaz, savunmamalıdır. Örneğin her hangi bir haram işlem yapıyorsa bunu açıkça ifşa edemez, ben yaparım bana kimse karışamaz diyemez, dememelidir!



Bu içki, zina, yolsuzluk, emanete ihanet gibi birçok şey için böyle olmalıdır. Hele hele Ülkücü bir temsil makamında ise zaaflarını yenmiş olmalıdır. O artık kendi değil, biz olmuştur. Bizi temsil etmek çok ağır bir görevdir yapamayacaksan istifa edeceksin. Kısacası haddini, hududunu bilen adamdır ülkücü…



Bu sıralar sosyal paylaşım sitelerinde iletişimden kaynaklanan sıkıntılar sizlerinde kulağına gelmiş olabilir. Bakıyorsunuz Facebook ta örneğin İsmail Türk tescilli tanınan bir ülkücü, yazıyor, çiziyor mesajlar veriyor tabiatıyla insanımız merak edip takip ediyor. Genç kızlarımız, bayanlarımız, eşimizin dostumuzun eş ve kız akrabaları arkadaşlık gönderiyor yâda bizler teklif ediyoruz. İlke, adap, asalet hak getire o insanlar laubali liği ve lüzumsuz diyalogları sevmiyorlar yanlış anlaşılmalara sebebiyet oluyor! Ben 53 yaşında bir adamım ve ülkücüyüm benim yaptığım her şey ölçü olabilir o bakımdan paylaştığımız şeylerden, espirilere kadar her şeye çok dikkat etmeliyiz!



Şikâyetler geliyor açık kimlik ve adresle mailler geliyor falancı, filancı nasıl MHP’li bana asıldı diyorlar verecek cevap bulamıyoruz utanıyoruz! Açıkçası bir insan tanımadığı herkesle neden arkadaş olmak ister? Bunun bir amacı olmalı. Eğer bizim gibi haber sitesi sahibi ise, yazar ise doğal olarak çok kitlesi olsun tanınsın ister bu normal ama bazı arkadaşlar var sadece Bayanlarla arkadaş ve de dava ile ilgili iletişim sıfır. Bu hem kendilerine, hemde camiaya zarar verir farklı algılar oluşturur beyler! Herkes profil indeki arkadaşlarına bir göz gezdirsin ne dediğimi iyi anlayacaklardır.