Sayın Genel başkan.
Anlaşılan 31 Mart seçimlerinde ortaya çıkan neticeyi ya İyi okuyamadınız veya CHP'yi bir bilinmeze doğru sürüklemek istiyorsunuz.

Kimseyi incitmemek adına Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurmuş olduğu bir devletin altına dinamit koymak isteyen bölücü hainlere kol kanat germek ve ülkemizin demokrafik yapısını bozan sığınmacılara hoşgörü göstermek CHP'nin milli bir politikası olamaz.

Türk milleti CHP'ye AKP karşısında güçlü bir muhalefet yapsın diye oy vermiştir. Aşk ola rüzgarına kapılarak saraya gülücükler dağıtmak bukalemun gibi her renge girmek her şeye Eyvallah demek Atatürkçüyüm diyen insanların fıtratına uygun düşen bir davranış şekli değildir.

Türk milleti AKP'nin kalelerini teker teker yıkarak CHP'ye oy vermişse Sayın Özgür Özel Suriyeli sığınmacılarla kol kola girip halay çeksin diye oy vermemiştir. Vatan savunması için canlarını seve seve can veren Kahraman askerlerimizin PKK karşısında aciz duruma düşmesi için oy vermemiştir

Eğer Türk milletinin size verdiği mesajı hala anlayamadıysanız demek ki insanlar size boşa inanıp güvenmiş Ve siz de takiyye yaparak siyasi varlığınızı sürdürmeye devam edeceksiniz. Türk milleti Kuvayi Milliye diyerek Atatürk'e ve Cumhuriyet'e sahip çıkmış ve diğer illerde olduğu gibi Afyonkarahisar'da da Sayın Burcu Köksal ı Belediye Başkanı seçmiştir.

Türkler çoğalıyor mu, azalıyor mu? Türkler çoğalıyor mu, azalıyor mu?

Burcu Köksal'ı alkışlayacağınız yerde onun sığınmacılarla ilgili yaptığı açıklamaları eleştiriyor Hatta Arap harflerinin Kur'an dili olduğunu söylemek gafletine düşüyorsunuz. Unutmayınız ki Atatürk'ün ilkeleri arasında milliyetçilik denen yükselen bir değer vardır.

Ve o milliyetçilik size diyor ki Türkiye sığınmacıların değil Türklerin vatanıdır. Ya titreyip kendinize gelirsiniz ya da ilk genel seçimde Türk milleti sizi ters düz etmesini iyi bilir. Son 2 seçimde oyunu Cumhuriyet Halk Partisi'ne vermiş milliyetçi bir yazar olarak söylüyorum Size bunları..

Suriyeli sığınmacıları düşüneceğiniz yerde torosların dağlarında hayvan otlatan Yörüklerin halini düşünün biraz da.. Çünkü Atatürk Eğer Toroslar'da bir çadırın bile ışığı yanıyorsa O memlekette hala bir ümit vardır demiştir.

Ertuğrul Kalafat

Editör: Habererk Com