Evet.! Ülkücüler zor işlerin önünü açar, takiyeci din taciri takiyeciler sahiplenir. Neden böyle bir başlık ? MHP Kayseri milletvekili Sayın Yusuf hallaçoğlu, meclise Ayasofya'nın ibadete açılması için meclise önerge vermiştir. Ayasofya meselesini hep bu takiyeciler kullanmışlardır, ibadete açılması için kıllarını bile kıpırdatmamışlardır. Bu ama hep böyle olmuştur. Ayasofya herzaman ülkücülerin meselesi olmuştur,bir büyüğüm anlatmıştı,Topkapı sarayında yeniden Kuran tilaveti, rahmetli Başbuğ Alparslan Türkeş'in başbakan yardımcısı olduğu zaman, yeniden Topkapı sarayında kuran okunmaya başlanmıştır.

Takiyeciler üç ay Pınarhisar ceza evinde yalandan mahkum olur,daha sonra Türkiye'nin başbakan 'ı olur ,öyle bir yaygara yapılır ve Kahraman muamelesi gösterirler. Rahmetli Başbuğumuz dört defa idamla yargılanır,her defasında cezaevinde yatar,sanki öyle bir olay olmamış gibi kamuoyu ilgilenmemiştir,bu takiyeciler bu işleri her olayda olduğu gibi kullanmayı ve reklam yapmayı becermektedirler.

Türkiyede 28 Şubat mağduru olmayan kimse kalmadı,28 Şubat'ta kaç kişi idam edilmiş ,kaç kişi işkence görmüştür ,28 Şubat asla bir 12 Eylül değildir,öyle reklamı yapılmaktadır Türkiye'de sadece 28 Şubat yapılmış gibi , milletimize lanse edilerek gösterilmektedir. Ülkücüler sıkıntı çeker, memleketin önemli meselelerine cansiperhane müdahele eder,bu takiyeciler reklamını yaparlar. Bunlar meclis tutanaklarına Kürdistan ibaresi yazdırırlar, ülkücüler mecliste ilk defa, 57. Hükumet zamanında 12 yaşla ilgili kuran kursları için karar çıkartır,bu takiyeciler yaptıkları kendi yanlışlarını doğru gibi anlatırlar,ülkücüler yaptıgı doğru işlerin reklamını yapamazlar. 28 Şubat'tan sonra oluşan iktidarların korkup yapamadıklarını, MHP 'nin içinde bulunduğu hükumet yapmıştır.

,İlk defa MHP hükumetinde yedi adet imamhatipli, ülkemizde kaymakam olmuştur. Bunların her şeyi reklamla abartılır,ülkücüler kendi yaptıklarının bile reklamını yapamazlar ve malesef ? Neden böyle? Bunlar Yiğit bulut denilen bir gazetecinin kendileri ile çok uğraştığını görünce, alırlar 57 bin Tl aylık vererek başdanışman yaparlar,biz ise 17 danışman hakkımızı kullanmayız,reklamımızda yapılmaz. Marmaray'ın planı projesi bizim hükumet tarafından organize edilir,takiyeciler projeyi sahiplenip kendi reklamlarını yaparlar. Allah aşkına bizim hükumetten kalan bir tane danışman varmıdır,danışman almadık devlet zarar görmesin diye,elin adamıda sadece benim reklamımı yapsın diye,yüzlerce danışman almıştır. Bunun içindir biz hala garip garip bakarken,AKP yandaşları ile zirvelere vurmuştur. Biz yaptıklarımızın bile reklamını becermiş değiliz. HABİB YALÇIN