Dünyaca ünlü piyanist ve besteci Fazıl Say'ın ATA İttifakı'nın Cumhurbaşkanı Adayı Sinan Oğan ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'a yönelik Twitter hesabından yaptığı öfke ve kin dolu paylaşımına Özdağ yanıt verdi.

Say, Twitter hesabından, "Sana da Ümit Özdağ'a da davalar açılacak; Halka kin ve düşkanlık suçundan! Gençe bu! Sokaktaki gencecik suçsuz naiv insanlara provakasyonlarla saldırıyorsunuz, sokak faşizmi! Hiç bir geleceğiniz yok. Atatürk'ü ağzınıza almasınzsa Atatürk'e en büyük hakaret! Sıfır! Sıfır! Sıfır!" paylaşımında bulunmuş Sinan Oğan da Say'ın paylaşımını alıntılayarak, "Sevgili Fazıl Say, Bizil ifademiz çok net ve sahih. Biz Karayılan teröristinin başını ezeceğiz diyoruz. Evet, biz Türk halkının Karayılan teröristinee kin ve düşmanlık beslemesini istiyoruz. Siz Türk milletinin önemli bir değerisiniz. Kendi alanınızda kıymetlisiniz. Lütfen..." ifaadelerini kullanmıştı.

Resim

Tartışmaya Say'ın paylaşımında adı geçen Ümit Özdağ da katıldı. Özdağ, Say'a Twitter'dan "Ümit Özdağ ve Sinan Oğan siyasetten yasaklanmalı ve hapse girmeli diyen Fazıl Say, Türkan Saylan’a kimsesiz kızları askeri okul öğrencilerine pazarlıyor diyerek hakaret eden FETÖ’cü Zaman gazetesi yazarı Bejan Matur’un şirrini besteliyormuş. Fazıl, TBMM’nin ve Ankara’da özel harekat karargahının bombalanarak onlarca PÖH’ün şehit edilmesini nasıl bir müzik ile anlatacağını merak ediyorum. Bir de merak ettim Fazıl, Sinan Oğan ve benim hapse gireceğimizi sana Fetullah Gülen mi söyledi yoksa Zekeriya Öz mü?" yanıtını verdi.

Editör: Yadigar Hanım