Dr jülide Sarıkaya Kurdoğlu  24 yıldır diş doktoru olarak hizmet verdiği Ümraniye'nin  bütün sorunlarını, eksiklerini bilen, Türk kadınına imkan tanındığında en iyisini yapabileceğini göstermek için adayım dedi

Jülide Sarıkaya Kurdoğlu kimdir?

Dr Jülide Sarıkaya Kurdoğlu Ümraniye'nin ilk ve tek kadın belediye başkan adayıdır. Cağaloğlu Anadolu lisesi ve Marmara üniversitesi diş hekimliği fakültesi mezunu olup Limburg devlet üniversitesinde dünya implantoloji derneği başkanı dr Stretch Beini’nin öğrencisi olarak ileri cerrahi eğitimini tamamlamıştır. Sporcu kimliğiyle de tanınan Jülide Sarıkaya Kurdoğlu 24 yıldır Ümraniye'de kendi kliniğinde  çalışmaktadır.

“Bana yakıştırıyorlar” diyen MHP'li Saffet Sancaklı, TFF başkanı olacak mı? “Bana yakıştırıyorlar” diyen MHP'li Saffet Sancaklı, TFF başkanı olacak mı?

Dr Jülide Sarıkaya Kurdoğlu. '' Ümraniye’yi 21.yüzyıla yakışır, modern, insan hayatını kolaylaştıran, yaşam alanlarının güvenliğinden endişe duymayan, Ümraniyelilere kendilerini değerli hissettirecek bir ilçe haline getirmek ve Atatürk Çizgisinde Türk Milliyetçisi bir kadın olarak Türk kadınına imkan tanındığında en iyisini yapabileceğini göstermek için adayım''.dedi.

Editör: Habererk Com