ABD'de pedofili, çocuklara yönelik cinsel istismar ve fuhuş ağı oluşturma suçlamasıyla yargılanırken hapishanede ölü bulunan Jeffrey Epstein davasına ilişkin iddialar gündeme bomba gibi düştü.

En küçüğü 14 olmak üzere 18 yaş altındaki onlarca kız çocuğuna cinsel istismarda bulunmak ve fuhuş ağı oluşturmak suçlamasıyla yargılanan ve gözaltında tutulurken hapishanede ölü bulunan Epstein'in dava dosyaları, olaylara ilişkin detayları ortaya koyuyor.

Dosyalar, Epstein'in fuhuş ağına, Ghislaine Maxwell, Uluslararası Adalet Divanında (UAD) İsrail'i savunması planlanan avukat Alan Dershowitz, modellik ajansı sahibi Jean Luc Brunel, Prens Andrew, bilim insanı Stephen Hawking ve birçok önemli şahsın dahil olduğunu ve Epstein'in cinsel istismar suçlarına ortak olduklarını gösteriyor.

Bir İngiliz medya devinin kızı olan Maxwell’e karşı açılan bir dava kapsamında isimlerin kamuya açıklanmasına karar verildi.

Maxwell, Epstein ile birlikte işlediği suçlardan 20 yıl hapis cezasına çarptırılmıştı.

Hakim Loretta Preska, çoğu ismin zaten kamuda yer aldığını ve çok sayıda kişinin de belgelerin açıklanmasına bir itirazı olmadığını söyledi.

Johanna Sjoberg isimli kişi, 2001 yılında Epstein'ın Manhattan’daki evinde Prens Andrew’ün göğsünü ellediğin iddia ediyor.

Virginia Giuffre isimli kişi ise 17 yaşındayken yani ABD yasalarına göre çocukken, Epstein tarafından Prens Andrew'a seks için sunulduğunu öne sürüyor.

CLİNTON’DA LİSTEDE!

Eski ABD Başkanı Bill Clinton ve ve Prens Andrew de listede yer aldı.

Prens Andrew ise Giuffre ile hiç tanışmadığını belirterek iddialarını reddediyor

Buckingham Sarayı daha önce iddiaların "kategorik olarak doğru olmadığını" söylemişti.

Clinton'ın ekibi, Epstein ile eski siyasetçinin bağlarını soruşturma başlamadan kestiğini ve Epstein'ın işlediği suçlara dair hiçbir bilgisinin olmadığını aktarmıştı.

2000’lerin başında hayırsever bir aktivist olarak takdir edildiği bir dönemde Epstein'ın uçağıyla Bill Clinton’ın çok sayıda insani yardım gezisi için Afrika’ya gittiği biliniyor.

Mahkeme belgelerine göre Sjoberg ifadesinde Epstein'ın bir keresinde, kendisine Clinton'ın "kızları genç sevdiğini" söylediğini anlattı. Clinton daha önce başkanlık yaptığı dönemde 22 yaşındaki Beyaz Saray stajyeri Monica Lewinsky'le ilişki yaşamıştı.

Giuffre'nin Prens Andrew ile olan davası da aynı yıl sonlandırıldı.

Dava dosyalarında yer alan ifadesinde, Giuffre, kendisinin Dershowitz, 2022'de gözaltı sırasında Paris Hapishanesi'nde ölü bulunan Jean Luc Brunel, bir başbakan, ABD'li politikacılar ve dünya liderleriyle ilişkiye girmeye zorlandığını aktardı.

Giuffre ayrıca, eski ABD Başkan Yardımcısı Al Gore ve eski Başkan Barack Obama döneminde senatörlük yapmış George Mitchell'in Epstein'in arkadaşları olduğunu ve New York'taki evini sıkça ziyaret ettiğini belirtti.

Dava dosyalarında ayrıca, Epstein'in Maxwell'e, bilim insanı Stephen Hawking'in cinsel istismar faaliyetlerini izlediği iddialarının yalanlanması için Giuffre’nin ailesi ve arkadaşlarına para teklif etmesini istediği bir elektronik posta da yer aldı.

Sosyal medya kullanıcısı Alp Kılınç X hesabında yaptığı açıklamada dikkat çeken detaylardan bahsetti:

“Aslında çocuk taciziyle konuyu daraltmamak gerekiyor, burada bütün sapkın cinsel fanteziler var. Misafirin zevkine göre: yetişkin bir kadın olabilir, genç kız olabilir, çocuk olabilir.

Bu cinsel objelerle ne yapılacağı konusunda sınır yok, bu zamana kadar haberlerde gördükleriniz duyduklarınızdan binlerce kat daha kötü. Sizler düşünün sadece bu yüzden yapılanları yazmaya kalksam hem hayatınız zehir olur ve hem de yaz yaz bitmez. Dünyanın kötü bir yer olduğunu biliyoruz belki ama kötülüğün bu kadarını, emin olun, sıradan insanlar olarak hayal dahi edemiyoruz.”

ap1

“Tecavüz edile edile ya da işkenceyle öldürülen kurbanlar mı ararsınız, hayvan gibi kafeslerde hapsedilen kurbanlar mı ararsınız.. Yeraltında tutulan işkence gören insanların acıyla attıkları çığlıkları zevkle dinleyen kötülerden bahsediyoruz.

Zevk için insan avı yapan. Ve izlediğiniz fantastik filmlerde gördüğümüz insan avı da gerçekten yapılıyormuş. Mesela meşhur Bohemian Grove, çocuk iskeletlerinin bulunduğu yer…Aslında hepsi gerçekmiş Peki ya diğer cesetler nerede?

Çocukların ve yetişkinlerin esir tutulduğu yeraltı tünelleri nerede? Dünyanın her tarafından satın alınan ve dünyanın kimbilir kaç yerinde ve belki de yanıbaşımızda ama ruhumuzun duymadığı bu gizli kamplar nerede?”

ap2

“Şimdi burada bir minik parantez daha açıyorum, ABD derin devleti içindeki hesaplaşmalara giriyoruz. Trump'ın meşhur bir ifadesi vardı: tünelin ucundaki ışık. Tünelin bu çocukların ya da insanların esir tutulduğu tüneller olduğunu, uçtaki ışığın da bu olayların, dolayısıyla da bu networkun günyüzüne çıkması olduğunu düşünmenizi isterim. Yeni Dünya Düzeni networküna meydan okuyordu Trump, daha doğrusu onun da kuklalık ettiği diğer taraf diyelim.

Onlarda da at izi it izine karışmış durumda ve şu an birbirlerinin kavgasını izliyoruz ve çok daha fazlası dökülecek ortaya. Sadece dökülmekle kalmayacak, biz bütün dünya olarak bu iktidar kavgasında fillerin altında ezilen çimen olarak ne darbeler alacağız zamanla göreceğiz.”

ap3

“Şu dakikadan itibaren uzaylı istilasından savaşlara kadar aklınıza gelebilecek ve gelemeyecek her şey mümkün. Derken burda bir parantez daha açıyorum, şimdi cinsel fantezilerden daha önemli bir insan ticaretine giriyorum: çocuk ya da insan çiftlikleri.

Evet özellikle çocuk ve damızlık olarak kullanılan genç kadınlardan bahsediyoruz. Bu şeytanların bir kısmı sırf gençleşmek için suni ya da doğal yollardan dölledikleri kadınlardan elde ettikleri bebeklerin hücrelerini kanlarını kullanıyor veya oturup kendinden olma bebeği yiyebiliyor.”

Eylem Tok'un iade kararı yazıldı Eylem Tok'un iade kararı yazıldı

ap4

“Bu kadar mı, hayır bundan fazlası olarak bu çiftliklerin asıl hizmet ettiği şey bilimsel deneyler. Hani transhümanizm diyoruz, insanların internete bağlanması diyoruz, ciptir aşıdır derken yine bize fantastik görünen şeylerden bahsediyoruz ya: işte bunlar da bu çiftliklerde uygulamaya konan deneyler. Biz birkaç sapık bunağı konuşuyoruz ama asıl adamları atlıyoruz. Mesela ABD'nin bir numaralı moleküler biyoloğu  Elon Musk, mesela Stephen Hawking; bu dosyalarda milyon dolarlarla fonlanan sayısız bilim insanı var: neden?

İnsan çiftlikleri aslında  Genomik ve  Biyoenformatik çalışmaların baş denek kaynağı da ondan. Dediğim gibi tonla konu var yazılıp çizilecek.”

ap5

“Çocuk istismarcısı milyarder Jeffrey Epstein'in özel pilotu Nadya Marçinko'nun sorgusunda, Epstein'in Türkiye'den kız çocuklarını kaçırdığı ve Amerika'ya götürdüğü ortaya çıktı. Ve kaçırma oranlarına baktığımızda ve geçmişteki olayları ele aldığımızda, en çok çocuk kaçırılma oranıyla birlikte Türkiye birinci sırada yer alıyor.”

6 Şubat depreminden sonra hatırlarsınız, birçok küçük çocuk kaybolmuştu. Bu kaybolan çocuklardan biri Hollanda'da bulundu, ancak çocuğun oraya nasıl gittiği hakkında hiçbir bilgi bulunmuyordu. Ardından bu olayın üstü kapatıldı.

Türkiye'de bir zamanlar, bir online alışveriş sitesinin çocuk satıldığı iddiası paylaşıldı. Bu haber karşısında şaşkınlık yaşayarak, 'Ulan, olur mu öyle şey?' dedik ve şaka karışıklığıyla mizah adı altında gülüp geçiştirdik. Ancak şu anki istatistiklere baktığımızda, dünyada en çok kaçırılan çocuk sayısının Türkiye'de olduğunu görebiliriz. Ve bu kaçırma vakalarının birçoğunun ticareti internet üzerinden gerçekleşiyor.

Editör: Habererk Haber Merkezi