Çok şükür 7 Haziran da Genel Seçimimizi yaptık… Yarı Demokratik bir Ülke olarak, gücü elinde tutanların vatandaşı ikna edebildiği(kandırabildiği) şartlarda yapılan seçimlerde, MHP oylarının beklenenden daha düşük olmasına rağmen, yaklaşık olarak beklenen tablo ortaya çıktı.

Bu tablo 13 yıldır süren ve gittikçe Diktatörlüğe dönüşen tek başına AKP iktidarının sona ermesi açısından olumludur. CHP açısından ise değişen bir şey olmamış ve tabanını boş ümitlerle avuttuğu ortaya çıkmıştır. MHP her ne kadar oylarını bir miktar arttırsa da beklenen sonucu alamamıştır. HDP ise AKP’nin beslemesiyle yetiştirdiği fidanın meyvelerini toplamıştır keyifle…

Bundan Beş ay önce yaklaşık olarak bu tabloyu tahmin etiğim için ‘’AKP-MHP İktidarına hazır olun ‘’ diye sadece bir cümlelik bir paylaşım yapmıştım... Ama birçok arkadaşım bu paylaşımıma, sanki Benim arzum böyleymiş gibi haksız tepkiler göstermişlerdi. Hâlbuki Ben, duygularımdan arınarak, doğru bir tespit yapmaktan başka bir amacım yoktu… Belki bu tespitim dikkate alınsaydı ve gerekleri yapılsaydı MHP daha başarılı bir sonuç elde eder ve şu an daha fazla bir koalisyon seçeneği önümüzde olurdu.

Seçim sonucunda çıkan tabloda en olası Hükümet formülünün AKP-MHP Koalisyonu olduğunu bilen ve bunu kendi planları doğrultusunda olumsuz gören bazı çevreler, bu nu engellemek için bu günlerde ellerinden geleni yapmaktadırlar ve bunu yaparken de her zaman ki gibi Ülkücüleri kullanmaya çalışmaktadırlar. Peki, kimdir bu AKP-MHP koalisyonunu istemeyenler;

1-Yaptığı değerlendirmelerde sadece şahsi menfaatlerini düşünen İş dünyası, devamlı ilişkide olduğu ve menfaat sağladığı Kapitalist Devletlerin istekleri doğrultusunda geniş tabanlı bir Hükümet yani AKP-CHP koalisyonu arzu etmektedir.

2-Cumhurbaşkanı Erdoğan, hala Başkanlık ve Yeni Anayasa sevdasında olduğu için, bunları gerçekleştirmekte gereken yeterli çoğunluğu sağlamak için AKP-CHP formülü üzerinde durmaktadır.

3-CHP ise seçimlerde beklenen başarıyı gösteremediği için AKP ile yapılacak bir koalisyonla bu başarısızlığını örtme peşindedir.

4-HDP ise AKP nin diğer koalisyon seçeneklerinin olmaz hale gelmesini ve kendilerine mecbur kalarak her zamanki gibi azami menfaat sağlama hesaplarındadır.

5- Cemaat ise kendilerine yapılanlardan dolayı AKP siz bir Hükümet kurulması için gerekli gayreti göstermektedir.

Arzulanan bu Hükümet modellerini tek tek incelediğimizde Ülkemiz için nasıl bir felaketle sonuçlanacağı aslında her aklıselim sahibi kişi tarafından açıkça görülebilir.

İş dünyasının ve Cumhurbaşkanının arzuladığı olası bir AKP-CHP iktidarında, daha evvel hırsızlıkları defalarca tescillenmiş olan CHP’nin iktidar ortağı olması halinde neler yapacakları az çok tahmin etmek müneccim olmayı gerektirmez… Sadece bir düşünün! CHP, AKP’nin yerine 13 yıldır tek başına iktidar olduğunu… Bırakın Ülkeyi bölünmenin eşiğine gelmesini, bırakın HDP’nin bu kadar kuvvet kazanmasını, çoktan bölünür ve parçalanırdık. AKP’nin ayakkabı kutularıyla götürdüklerini CHP, buzdolabı kutularına sığdıramazdı! Ülkücü-Milliyetçi kesime yapacaklarını tahmin bile edemiyorum!

Cemaatin ve bazı sol düşünceli kişilerin arzuladığı dışardan HDP destekli bir ‘’Hesap Sorma ‘’ ki bu önce kendi hesaplarıdır, CHP-MHP ortaklığının Ülkücü-Milliyetçi Harekete vereceği zararı hesap dahi edemiyorum! Hareketimizin tek başına iktidarı için, MHP’ ye oy vermesi gereken ve şu an AKP içinde olan en az Yüzde Otuzluk bir Muhafazakâr seçmenin MHP hakkında oluşacak kanaatlerini bir düşünün hele! Böyle bir koalisyon, MHP’nin en bir 50 yıl tek başına iktidarını geciktirecektir!

HDP’ nin arzuladığı AKP-HDP koalisyonunun yapacaklarını ise Ben düşünmek dahi istemiyorum!

Ülkücü-Milliyetçi Hareket, Davası olan, Ülküsü olan bir Harekettir. Turan gibi bir Ülküsü olan bu hareketin, Turan’ın ilk basamağı olan Türkiye Cumhuriyeti Devletini yönetme arzusu içinde olması gerekir. Bütün Ülke Vatandaşlarının Milliyetçi kadroların kalitesini görmeleri için bir an evvel İktidar olmalıyız! Seçim sonrası ortaya çıkan tabloyu, duygularımızdan arınarak akılcı bir şekilde iyi değerlendirmeli ve Ülkemizin yüksek menfaatleri doğrultusunda kararlar vermeliyiz.

Ülkemizin ve Hareketimizin istikbali açısından, önümüzdeki seçenekleri dikkate aldığımda AKP-MHP Koalisyonundan başka bir seçenek göremiyorum. Ancak, MHP iktidarını istemeyen ve yukarıda saydığım istekleri doğrultusunda oluşacak Hükümet formüllerinin ve bu formüllerle kurulacak Hükümetlerin Ülkemize vereceği tahribatı iyi düşünün lütfen!

…Ve lütfen! Bu şer odakların kendi emellerini gerçekleştirmek doğrultusunda, özellikle Ülkücü Camiaya servis ettikleri bilgileri paylaşarak, hem Ülkemize hem de Hareketimize zarar vermeyin!

Ya Devlet Başa Ya Kuzgun Leşe!