Yalova'da meydana gelen  kazada hatalı sollama yapan sürücü ve yanında oturan eşi hayatını kaybetti. Diğer araçtaki 3 kişi yaralandı.

Saat 18.45 sıralarında  Armutlu kara yolu Çınarcık ilçesi Teşvikiye beldesi Şenköy geçişinde meydana gelen kazada 65 yaşındaki Sezai Selçuk iddiaya göre  34 EMF 078 plakalı otomobiliyle  hatalı sollama yaparak karşıdan gelen 34 EC 174 plakalı otomobille çarpıştı. Hatalı sollama yapan aracın sürücüsü Sezai Selçuk çarptığı araçtaki 3 kişinin yaralanmasına sebep oldu. O sırada seyir halinde olan başka bir cip kaza yapan araçlara çarpmamak için manevra yapınca yoldan çıkarak takla attı. Cipte bulunan 2 kişide hafif yaralandı.

İhbar üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı 4 kişi, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından çeşitli hastanelere kaldırılırken, hatalı sollama yaparak kazaya neden olan sürücü Sezai Selçuk olay yerinde hayatını kaybetti. Yolcu koltuğunda bulunan  64 yaşındaki eşi Neriman Selçuk ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.


Kaza sırasında yoldan geçen Yalova Valisi Muammer Erol da yetkililerden bilgi aldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Editör: Habererk Com