Zafer Partisi Nilüfer İlçe  Başkanı Işıl Esgin, Nilüfer Belediye Başkanı Turgay Erdem'i ziyaret etti.

Işıl Esgin'in ziyaretine ilçe yönetiminden Dilek Yılmaz Çam, Gürsel Çalışkan ve Sevda Ağyar da katıldı. Zafer Partisi Nilüfer yönetimini Turgay Erdem ve Başkan yardımcısı Remzi Çınar karşıladı.

Turgay Erdem'in makamında samimi bir ortamda geçen görüşmede Nilüfer Belediyesi'nin yeni projeleri görüşüldü. Nilüfer İlçesi'nin temel sorunları ve çözümlerinin de konuşulduğu ziyarette Esgin, teşkilatında genç üyenin çok olduğuna değinerek, Turgay Erdem'e gençlerin Nilüfer ile ilgili isteklerini iletti.

Nilüfer'in Zafer Partili gençlerinin geliştirdikleri projeleri bir sonraki ziyarette onların sunumuyla anlatıp, birlikte ilerletebileceklerini de ifade eden Esgin, karşılıklı görüşmeden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyaretin sonunda Başkan Işıl Esgin, Belediye Başkanı Turgay Erdem'e Genel Başkan Prof. Dr. Ümit Özdağ'ın "Saray Rejiminin Çöküşü ve Türkiye'nin Yükselişi" kitabını armağan etti.

Işıl Esgin, Afyon dönüşünde Nilüfer İlçesi'nin protokol ve sivil toplum kuruluşları ziyaretlerine devam ederken, stand çalışmalarını da hızlandıracaklarını ifade etti.

Editör: Yadigar Hanım