AKP’li Mamak Belediyesi Başkanı Murat Köse, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ın emeklilerle ilgili projesinden rahatsız oldu. Yavaş'ın emekliyi destekleyen projesini "istismar" olarak yorumlayan Köse'ye tepki yağdı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkanı Mansur Yavaş, kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşım ile emeklilerin ekonomik koşullar nederiyle zor durumda olduğuna değinerek, "İnsanı önceleyen belediyecilik darda olanın yanında olmaktan geçer. Emeklilerimizin durumlarında bir iyileştirme yapılamadı. Bu yüzden şartları uyan tüm emekli hemşehrilerimiz sosyal yardımlardan yararlanmak için belediyemize başvurabilirler. Başvuru; https://sosyalhizmetler.ankara.bel.tr" ifadelerine yer verdi.

AKP'Lİ BELEDİYE BAŞKANI RAHATSIZ OLDU

Mamak Belediyesi'nin AKP'li Başkanı Murat Köse, Mansur Yavaş'ın paylaşımını alıntılayarak, "Halkı istismar etmeyi belediyecilik zanneden Sn Yavaş’a yazıklar olsun" dedi.

Köse'nin paylaşımına yapılan yorumlarda, Mansur Yavaş'ın istismarda bulunmadığına vurgu yapılırken, Mamak'ta aksayan hizmetler de gündeme getirildi.

Editör: Yadigar Hanım