Sayın Cumhurbaşkanı dün Necip Fazıl Kısakürek ödüllerinin dağıtımı töreninde konuştu.

Bir kısmı şöyle;

“Açıkçası CHP bu millete kendi tarihi ile ilgili kapsamlı bir özeleştiri vermesi şarttır, İskilipli Atıf Hocanın idamından, Dersim olaylarına, Türkçe Ezan zulmünden, 27 Mayıs darbesindeki rolüne kadar, pek çok hadisede kendi tarihiyle yüzlememiştir"

Neresinden başlamak lazım?

Necip Fazıldan başlayalım…

CHP’ye milletvekili adaylığı için müracaat etmiş kabul edilmeyince u dönüşü ile Demokrat Partiye dönmüş Adnan Menderes’ten örtülü ödenek parasından defalarca para tırtıklamış, sürekli kumar borcunu devleti yönetenlerden söğüşlediği paralarla karşılamış, artık bıkkınlık gelince rotayı İslamcılığa çevirmiş, oraları da yeterince sömürünce dümeni MHP’ye kırmış, o zamanın transfer bedeli olarak da 200 bin dolar aldığı söylenmiş.

Kendisini sağlığında tanıdım, çünkü aynı mahallede yaşıyorduk, biz vatanı ve milleti için mücadele eden gençler iken o Ereköy’de Kani beyin köşkünde yaşardı. Ev haline de burada girmek doğru olmaz kanaatindeyim.

İşte böyle bir kişi için ödül töreni Cumhurbaşkanlığının hamiliğinde düzenlenmiş ve ödül töreni yapılmış.

Genelde kendisini din ile izah eden toplumların önünde bu konuşmaları yapıyor Sayın Cumhurbaşkanı, o kitlede gazının alınmasına ve pohpohlanmaya çok meraklı olduğu ve Cumhurbaşkanının içinden çıktığı toplum olduğu için sanki gerçekmiş gibi algı yaratıyor ve taraftar buluyor.

İskilipli Atıf öncelikle İngiliz Muhipleri Derneği (İngiliz Sevenleri Derneği) üyesidir ve devleti ortadan kaldırmak vatana ihanet suçlarını işlediği için idam cezası verilmiştir. İdam kararı ve gerekçesi sosyal medyada bulunabilir.

Türkçe ezan zulmü

Geçen sene Kırıkkale Üniversitesi yıl açılışında İstiklal Marşı okunmadı bir vatansever genç kürsüye çıktı kürsüyü işgal etti ve istiklal marşımızı yüksek sesle arkadaşlarıyla birlikte okudu.

Bu sene de gene Kırıkkale Üniversitesinde Dünya Arapça günü bahane edilerek istiklal Marşımızı Arapça okudular (Kırıkkale Üniversitesi pilot üniversite seçilmiş galiba ne olursa orada oluyor)

Milli olan istiklal marşımızın okunmamasına arapça okunmasına hiç ses çıkarmayan göstermelik milliyetçiler içlerinde sakladıkları Türklük düşmanlıklarını kendi aralarında harmanlıyorlar.

Biz Türküz!

Herhangi bir metini Türkçe okumak yazmak söylemek duymak bize zulüm değil ancak sevinç ve gurur verir.

Tabii Türklük düşmanlarının Türklüğü ayaklarının altına almak isteyenlerin Türk adını duymayı bile kendilerine zulüm saymalarından normal ne olabilir?

Bazen aksini söylüyor ya işte ona inanmıyoruz.