BİZ SİZİ DAHA AKILLI BİLİRDİK…

Kongre kararı sonrası maaşlı genel merkez medyası ve yeni abileri (havuz medyası) ağızbirliği etmişçesine Bahçeli’yi milli lider, yerli lider diğer genel başkan adaylarını da cemaatçi ve paralel ilan ettiler. 195 kanalda daha önce MHP ve ülkücülere bir koro halinde küfür edenler şimdi topluca kendilerinden geçmiş bir halde donuk bakışları ve robotik diksiyonları ile aynı cümle ve argümanlarla TV programlarında Balgat gayrısı herkesi küffar ve münafık bellediler.

Aydın, Oğan, Özdağ ile değil elbet dertleri, onlarla açıkçası çok da ilgilenmiyorlar, tek dertleri Akşener. Çünkü korktuklarını başlarına getirecek tek kişi o. Cesaretini biliyorlar, ferasetini görüyorlar ve utanmadan cemaatçi diyorlar ona ve ekibine. Yıllardır gördüğüm ve bildiğim kadarıyla ne Musavat paralelci ne de ne de bizim ismail sizde bal gibi biliyorsunuz bunun kocaman bir yalan olduğunu ama biz sizden daha zekice hamleler beklerdik.

Zekâ fukaralığı insanlara neler yaptırıyormuş meğer kırk yıl düşünsek aklımıza gelmezdi, Ülkücülere ırkçı, kafatasçı, bunlar Fatiha bile bilmez, yavru muhalefet, Genel başkana nesepsiz diyenler ile maaşlı genel merkez laleleri kol kola girmiş, aynı söylem üzerinde konuşuyorlar.

Yani anlayacağınız tüm havuz medyası ülkücü olmuş, ROK, Alçı, Küçük, Metiner, Barlas, Şahin, Bulut, Taşgetiren, Kahraman, Kaplan,Tezcan, Tayiz ve isimleri gereksiz diğerleri, sizi Fatih MHP’nin efsane başkanı Ali Çolak reis bir eğitime alsın da en azından Ülkücülüğün lezzetini alın ve yaşama daha mutlu ve umutlu bakın…

Eyy Meral Abla,

Bu yapılanlar gösteriyor ki sen doğru yoldasın, sen ki müesses nizamı sarstın, hesapları değiştirdin, oyunları bozdun artık yapman gerekenleri sakince ve Türk töresince yapmalısın, şura ve meşveret kanallarını açmalısın, kadronu, projelerini meydana çıkartmalısın.

Tüm bu iftiralara kulak asmadan yaydan çıkan ok gibi hedefe varmalısın…

Not;

Bu arada bazı gazetelerde Akşener’in sağ kolu olduğunu söyleyen kişiler konuşmuş, Akşener hareketinin içinde olan herkes bilir ki, Meral Akşener kimseye resmi bir görev tevdi etmemiştir. Kendinize yer ve zemin yaratmayın. Kimseyi de hafife alıp Bizanslı alışkanlıklarınızı bu yeni, temiz, salih harekete bulaştırmayın.

Bunu da unutmayın Akşener’in sağ kolu da sol kolu da sadece ve sadece ülkücülerdir.