Öncelikle kardeşimize rahmet diliyorum.Kendisi ile yakınen çalıştık iyi,kötü hatıralarımızda var.

Henüz erken olmakla beraber bu elim olayın ardında ne aramamız gerektiğine bir bakalım.

Her cinayetin arkasında ben kimin yaptığına değil,o cinayetin kimin işine yaracağını araştırır ona göre vicdani hükmü veririm.

Bu eylem direk Cengiz Akyıldız'a yapılmadı ,ama bu eylem direk MHP lilere yapıldığı aşikardır!

Bu eylemden sonra ilk gelen yorumlar ve tepkilere iyi bakalım.Henüz eyleme sahip çıkan bir örgüt olmadığı halde bizler hemen her şeyi solda aramakla yaşadık.Bunlar görüntüde genellikle doğru çıkmıştır.

Yine aynı şekilde arkadaşlarımız PKK ya başlarını çevirmişlerdir.Kanımca eğer bir sol örgüt varsa bu işin arkasında o DHKP-C olabilir.Taşören bir cinayet örgüt solda sadece DHKP-C dir...



Örgütlerin tümüne istihbarat teşkilatları sızar bu olmazsa olmaz bir metoddur.12 eylül öncesi her gün yüzlerce insan ölürken arşivlere bir bakın! Ölenler vatandaş yani sivillerdir.Sağ'danda,soldan da böyle olmuştur!

İhtilalden sonra işin şekli,rengi değişmiştir bu sefer üst düzey polisler,askerler ve bürokratlar vurularak öldürülmüştür!

Buda bize önceki cinayetlerin hedef değiştirilerek proveke edildiği işin içinde derin yapıların rolünü öğretmiştir...



Şimdi seçim üstü,PKK ile anlaşmış bir hükümet ve süreç'e baktığımızda bu olaydan fayda sağlayacak gibi gözükmüyor. Başka pencerelerden analize ihtiyacı olduğu kanaatindeyim.Buna benzer olaylar bundan sonrada olacaktır.Ben bu işten en karlı AKP'nin karlı çıkacağını seziyorum, zira seçimde yerel manada milliyetçi tabandan CHP'ye bazı yerlerde ise CHP'den MHP ye oyların gideceği aşikardır! O zaman mevcut iktidarın Belediyeleri kaybetmesini kimler istemez?Birazda oralara bakmakta fayda vardır!

İstanbul ve Ankarada bu tavırlar seçimi AKP'nin aleyhine çevirmesi kesindir.Demekki bu iki kesim arasına nifak sokmak gerekir,onları çatıştırmak gerekir ihtimalini hafife almayalım!

Bu açıdan ülkücüler bu hadiseleri soğuk kanlı,itidal içerisinde tartışmalı kimsenin oyununa gelmeyecek şekilde masaya yatırmalıdır.

Evet çok üzgünüz kardeşimize rahmet,ailesine ve camiamıza başsağlığı diliyorum...