CHP Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, yarın saat 15.00’da önemli bir basın toplantısı yapacağını duyurdu. Savaş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Hatay’ın durumu ve gelecek planları hakkında konuşacağını belirtti.

Yarın Seçim Olsa Partilerin Alacağı Oylar Yarın Seçim Olsa Partilerin Alacağı Oylar

Savaş, bugün 6 Şubat depremlerinin anma törenlerine katılırken, bazı vatandaşların tepkisiyle karşılaşmıştı. CHP, Savaş’ı 6 Şubat depremlerinden sonra yeniden Hatay adayı olarak göstermişti. Bu karar, eleştiri almıştı. Savaş’ın yarınki basın toplantısında adaylığını sürdürüp sürdürmeyeceği merak ediliyor.

Savaş’ın sosyal medyadan yaptığı açıklama şöyle:

“Değerli hemşehrilerim; Bugün on binlerce canımızın matemini tutarken acımızı bilerek ve isteyerek siyasi malzeme haline getirmeye çalışanlara, Hatay’da fırsat vermeyeceğiz. Hiçbir siyasi rant Hatay’dan değerli değildir. Bizim acılarımız da mutluluklarımız da ortak. Ne yaparlarsa yapsınlar ayrışmayacak ve her zaman dayanışmayla ayakta kalacağız. Yarın saat 15.00’te Hatay’ın mevcut durumuna ve bundan sonra yapacağımız çalışmalara ilişkin basın toplantısı düzenleyeceğim. Sevgi ve saygılarımla.”

Kaynak: Haber merkezi