Habervakti köşe yazarı Abdurrahman Dilipak, AKP hakkında gündeme getirdiği FETÖ iddialarını bugünkü köşe yazısına taşıdı.

"AKP'nin papatyaları" başlıklı yazısı nedeniyle AKP Kadın Kolları ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kızı Sümeyye Erdoğan Bayraktar’ın Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı olduğu KADEM tarafından kendisine açılan davayı okuyucularına aktaran Dilipak, AKP ve KADEM’e dava açtıkları için sitem ederek, “Sizler buraya gelirken, bataklıkları geçerken ayaklarınızı başları üzerinde taşıyanlara bu şekilde mi teşekkür ediyorsunuz!?” diye sordu. 

Dilipak "Ben, hemen hemen her ay TURGEV’deki kızlara konferanslar veriyordum. Dün, haklarını savunduklarımın çocukları bugün benden davacılar. 2 yıldır yargılanıyorum. 2023’te de bu dava devam edecek. Ne zaman biter onu bilmiyorum ama acelem yok, alışkınım. Bu dava devam ettiği sürece kaybeden ben değilim!” ifadelerini kullandı.

AKP İÇİNDEKİ FETÖ'NÜN ZİHNİYET İKİZİ KP'LİLER VE AKP'NİN PAPATYALARI

Abdurrahman Dilipak, “Ben, ‘fahişe ve türevleri’nin kuyruğuna basınca ses başka yerden geliyor. ‘ AKP içindeki FETÖ’nün zihniyet ikizi AKP’liler ve AKP’nin papatyaları’ aktif. Erdoğan’ın sözlerine bakıp, ona göre bir tanım yaptım bakın başıma ne  işler geldi!? AKPi - AKP ayırımını yapan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın söylemlerinden çıkan sonuç şöyleydi; ‘AK Partililer hasbi olanlar, AKP’liler hesabi olanlar”. Eee, ben ne diyorum.” dedi.

Kendisine dava açan AKP ve KADEM’e sitem eden Dilipak, “Sizler buraya gelirken, bataklıkları geçerken ayaklarınızı başları üzerinde taşıyanlara bu şekilde mi teşekkür ediyorsunuz!?” diye sordu. 

Yürürlükten kaldırılan İstanbul Sözleşmesi ile Çocukların Cinsel Suistimal ve Cinsel İstismara Karşı Korunmasına İlişkin Avrupa Konseyi Sözleşmesi'ni (Lanzarote Sözleşmesi) hedef almayı sürdüren Dilipak “Biliyorum, ‘AKP içindeki FETÖ’nün zihniyet ikizi AKP’liler, AKP’nin papatyaları, lale devri çocukları, AKP’nin Erguvanileri’ benden intikam alıyorlar” düşüncesini dile getirdi.

Editör: Yadigar Hanım