Çok rahatız,

Çok umutluyuz,

Çok iyi bir şey yapacağımıza inanıyoruz.

14 Mayıstaki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Sinan Oğan, a milletvekilliği seçimlerinde ATA İttifakı milletvekili listesine rey vereceğiz.

Birkaç arkadaşım aradı dün “Yaşadığımız bölgede Sinan Oğan’ın kampanyası için ne yapabiliriz?” diye.

Hiçbir partili değiller.

Sadece Ülkücülüklerini 1970’li yılların sonlarından bugüne kadar taşıyabilmiş insanlar.

Cumhurbaşkanlığı adayımız için “Acaba Türk milletinin dışında bir unsurla hele hele emperyalist bir unsurla bir irtibatı olmuş mudur veya olabilir mi?” diye bir düşünce aklımızdan bile geçmiyor.

Yarın öbür gün adayımız Cumhurbaşkanı seçildiğinde adayımızın “Ben ABD’nin Türkiye’yi bölme planı olan Büyük Ortadoğu Projesinin eş başkanıyım” diyebileceğini hiç düşünmüyoruz.

Bir gün Amerikan askerlerine dua edebileceğini hiç düşünmüyoruz.

Cumhurbaşkanı adayımızın Türkiye’yi bölünmeye götürecek planın başlangıcı olacak olan “AB Yerel Yönetimler Özerklik Yasası”nı gündeme getirenlerle şiddetle mücadele edeceğine eminiz.

Cumhurbaşkanlığı adayımızın “Dünyanın neresinde bir Türk ve Türk dostu varsa bizim sınırlarımız oradan başlar” fikrinde olduğunu biliyoruz. (bu konuyu konuştuk)

Cumhurbaşkanı adayımızın Türk milletinin ürettiklerini yalnızca Türk milletinin kullanımına vereceğini Türk milletinin emeğini emperyalizme peşkeş çekmeyeceğini biliyoruz.

Cumhurbaşkanı adayımız kendisini Türkçü, Ülkücü, Türk milliyetçisi olarak tanımladığından hizmetinin yalnız Türk milleti ve Türk milletinin dostlarına olacağına inancımız tamdır.

Emperyalizmin oluşturduğu bir aday değil, Türk milletinin bağrından çıkmış Atatürk çizgisinde bağımsızlıkçı mandacılığı reddeden, yetkin kendisini yetiştirmiş bir memleket evladı.

Efendim az alacakmış, çok alacakmış, kazanacakmış, kaybedecekmiş!

Önemli olan çok olmak değil doğru olmaktır.

Doğru olmanın gereğini yapmak, algı fırtınasına yenilmemektir.

Emperyalizmin hizmetindeki cumhurbaşkanlarıyla 80 yıldır yönetiliyoruz.

80 yıldır Atatürk’ten sonra milletimizin iki yakası bir araya gelemiyor, ülkemize saldırılar sürüyor, her an bir beka sorunu ile karşı karşıyayız.

Algı fırtınasına yenilip emperyalizmin adaylarını seçtiğimiz müddetçe kişi başı milli gelirimiz 6-10 bin dolar arasında gidip gelecek, terör ve bölücülük sürekli gündemimizde olarak yaşayacağız.

Türk milletinin adayı var.

Sahadadır…