CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, dün düzenlediği basın toplantısında Bakanlık Müşaviri Emin Şen'in bin kişilik Trol ordusunun başında olduğunu, trollerin maaşlarının devlet ihalelerinin geliri ile ödendiğini iddia etmişti. Özel'in iddialarının ardından Emin Şen'in sosyal medyadaki paylaşımları gündeme bomba gibi düştü.

T24'ün haberine göre, Emin Şen, Twitter'daki 'eminimsi' ismiyle yaptığı sosyal medya paylaşımlarında FETÖ lideri Fethullah Gülen'e övgüler dizmiş. Paylaşımlarında, Anıtkabir'in 2023'te yıkılacağı ifadeleri de yer alan Emin Şen'in "AKP ve Gülen Cemaatini barıştıralım" paylaşımının ardından hesabı kapatıldığı anlaşıldı.

Söz konusu paylaşımlar şu şekilde:

NE OLMUŞTU?

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'in basın toplantısında, İçişleri Bakanı Soylu'nun "Ebabiller" isimli 8 bin kişilik troll ordusu olduğunu söylerken, başında ise bakan müşaviri olduğunu açıkladığı Emin Şen'in yer aldığı iddiasında bulundu.

CHP'li Özel, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun uyuşturucu ticareti hakkında iktidarı eleştirmesi sonrası Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı'nın yaptığı açıklamayı da Şen'in attığını iddia etti. 

Editör: Yadigar Hanım