Konya'da Çöken Binada Bir Kişi Hayatını Kaybetti, Arama Kurtarma Devam Ediyor

Konya'da Çöken Binada Bir Kişi Hayatını Kaybetti, Arama Kurtarma Devam Ediyor
Konya'da meydana gelen bina çökmesi olayında bir kişi yaşamını yitirdi, bir kişinin ise arama çalışmaları sürüyor.

Konya'nın merkezinde bulunan dört katlı bir bina, henüz belirlenemeyen bir nedenle çöktü. Olayın ardından yapılan arama kurtarma çalışmalarında, enkaz altından bir kişinin cansız bedeni çıkarıldı. Ayrıca, kaybolan bir kişinin bulunması için ekipler yoğun çaba sarf ediyor.

Olayla ilgili olarak başlatılan soruşturma kapsamında dört kişi gözaltına alındı. Yetkililer, binanın çökme nedenini araştırmak amacıyla detaylı incelemelere başladı. Enkaz alanında çalışan ekipler, güvenlik önlemleri altında arama kurtarma faaliyetlerini sürdürüyor.

Bölgedeki vatandaşlar büyük panik yaşarken, yetkililer durumu kontrol altına almak için gerekli tedbirleri aldı. Olayın ardından bölgeye çok sayıda ambulans ve itfaiye ekibi sevk edildi.157639 2

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.