• DOLAR 32,42 %-0.31
  • EURO 34,82 %-0.14
  • ALTIN 2.403,24 %-0.80
  • BİST100 10.046 %0.00
  • BITCOIN 57.855 %-4.89
  • ETHERIUM 2.893 %-3.21
13°

Gazze Haberleri

Gazze haberleri ve güncel Gazze gelişmeleri, Gazze ile ilgili tüm video, Gazze fotoğrafları ve Gazze haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Dünya

Prof. Dr. Bilal Sambur “Erdoğan, Gazze'deki durumun normale dönmesinde önemli bir lider rolü sergiliyor” sözlerini değerlendirdi.

Dünya

İspanyol giyim perakendecisi Zaranın "Ceket" başlıklı son reklam kampanyası, Gazze soykırımını hatırlatan tartışmalı görüntüler nedeniyle öfkeye yol açtı.

Dünya

Gazze’den tahliye edilen 68 Türk vatandaşı ve aile yakınının Mısır'a geçiş yaptığı, Türkiye'ye getirilecekleri bildirildi.

Dünya

Aralarında çok sayıda çocuk ve yaşlıların bulunduğu kafile,  İstanbul Havalimanı VIP Salonu'nda yakınları ve AFAD yetkilileri tarafından karşılandı.

Dünya

Financial Times Gazetesi, İsrail’in Gazze planına yönelik saldırılarına ilişkin 2024 uyarısında bulundu.

Dünya

İsrail ve Hamas arasında varılan insani duraklama anlaşmasının sona ermesiyle saldırılar tekrar başladı. İsrail Hava Kuvvetleri, Gazze Şeridi’nde 400’den fazla...

Gündem

Anadolu Ajansı'nın Gazze'de görev yapan kameramanı Muntasır es-Savvaf, İsrail hava saldırısında hayatını kaybetti.

Dünya

Gazze Şeridi'ndeki insani ateşkesin, geçtiğimiz haftalarda 15.000 Filistinliyi öldüren İsrail savaş makinesini durduracak yeni bir uzatma beklentisiyle geçti.

Dünya

 Dünya Sağlık Örgütü (DSÖ) Genel Direktörü Tedros Adhanom Ghebreyesus, Gazze’de 1.3 milyon kişinin barınaklarda yaşadığını, çok sayıda bulaşıcı hastalığın görülmeye...

Dünya

Gazze'den Mısır'a geçişleri sağlanan 61 hasta ve 49 refakatçinin, tedavilerinin devamı için sabah saatlerinde Ankara'ya getirileceğini açıkladı.

Gündem

Bakan Koca, İsrail’in saldırıları sonrasında Gazze’de başlayan insanlık dramı ile ilgili olarak hükümetin, Gazzelilerin yanında olmayı kararlılıkla sürdüreceklerini ifade etti.

Dünya

 İsrail'in Gazze'deki Şifa Hastanesi'ne düzenlediği baskın, içeride mahsur kalan binlerce kişiye ölüm getirdi.