• DOLAR 32,20 %0.06
  • EURO 35,02 %0.06
  • ALTIN 2.502,59 %-0.31
  • BİST100 11.056 %2.94
  • BITCOIN 70.952 %5.87
  • ETHERIUM 3.687 %18.94
19°

Ekrem İmamoğlu Haberleri

Ekrem İmamoğlu haberleri ve güncel Ekrem İmamoğlu gelişmeleri, Ekrem İmamoğlu ile ilgili tüm video, Ekrem İmamoğlu fotoğrafları ve Ekrem İmamoğlu haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Politika

İYİ Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Cem Karakeçili, partisinden ve görevlerinden istifa ettiğini açıkladı.

Politika

Yeniden Refah Partisi’nin Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Vehbi Orakçı, AKP ve Ekrem İmamoğlu ile ilgili iddia ortaya attı.

Politika

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, yaptığı konuşmada AKP'ye yüklendi. İşte haberin detayları...

Politika

MHP Sancaktepe İlçe Başkanı Arzu Karaalioğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu seçim çadırından kovdu.

Politika

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Sancaktepe’deki AKP seçim çadırını ziyaret ettiğinde AKP'lilerden teklif geldi.

Politika

Cumhuriyet yazarı gazeteci Barış Pehlivan, Lütfü Savaş’ın cumhurbaşkanı adayı olmak istediğini ve oy potansiyeli sebebiyle Ekrem İmamoğlu’nun kendisini siyasetin dışına...

Politika

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na yönelik eleştirilerde bulundu.

Politika

MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Faruk Aksu'nun bugünkü konuşmasında Ekrem İmamoğlu ve DEM Parti vardı.

Politika

yerel seçimlere az bir zaman kalırken İYİ Parti'de istifalar devam ediyor. Bu seferde Ekrem İmamoğlu için partiden istifa ettiler.

Politika

MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun aday tanıtım toplantısındaki sözlerine tepki gösterdi.

Politika

31 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için 3 anket şirketi araştırma yaptı. İstanbul'u Ekrem İmamoğlu mu yoksa Murat Kurum mu kazanacak?

Politika

İYİ Parti lideri Meral Akşener, ablası Mualla Özen’in cenazesine İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da katıldı.