• DOLAR 32,21 %-0.22
  • EURO 35,12 %-0.22
  • ALTIN 2.504,53 %1.55
  • BİST100 10.644 %3.14
  • BITCOIN 66.569 %1.62
  • ETHERIUM 3.112 %4.96
14°

Erdoğan Haberleri

erdoğan haberleri ve güncel erdoğan gelişmeleri, erdoğan ile ilgili tüm video, erdoğan fotoğrafları ve erdoğan haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Gündem

31 Mart yerel seçimlerine neredeyse iki hafta kaldı. Erdoğan, geçmiş seçimlerdeki geleneğini sürdürdü ve yine petrol müjdesi verdi.

Politika

Hatay’da bir lisenin öğrencileri AKP'nin seçim aracına malzeme yüklemesi tepkilere neden oldu. İşte o görüntüler...

Politika

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katıldığı mitingde Şanlıurfa’nın AKP adayını söylediği zaman orada bulunan vatandaşlar tarafından yuhalandı.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan son dakika açıklamalarda bulundu. Açıklamalarında son seçimi olduğunu belirtti.

Politika

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, katıldığı mitingde ismini anmadan Yeniden Refah Partisi’ni hedef aldı.

Politika

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Erdoğan’ın ‘emeklilerin maaşı bütçeye yük’ sözlerini sert bir şekilde eleştirdi.

Politika

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, iktidarın, emeklilerin sorunlarına çözüm getirmesi gerektiğini belirterek, "Emeklilere bayramda 7 bin lira vermek zorundasınız...

Spor

Fenerbahçe'nin efsane başkanı Aziz Yıldırım, Hatayspor maçı sırasında paylaştığı fotoğraftaki Erdoğan detayı gündem oldu.

Gündem

Siyasi göndermelerle dikkat çeken Yellowossi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın taklidini yapan Muhammed Nur Nahya bu sefer ortalığı kızıştıracak video yayınladılar.

Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Antalya'da AKP'nin düzenlediği mitinge katıldı. Mitinge katılım oranı düşük seviyedeydi.

Politika

CHP lideri Özgür Özel, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kışkırtma sözlerine televizyon programında yanıt verdi.

Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, “Bugün de milletimizi yılgınlığa sürükleyerek, küresel ve yerel dinamikleri aleyhimize kışkırtarak ülkemizi yeniden darbe iklimine sokma...