• DOLAR 32,31 %0.18
  • EURO 35,08 %-0.17
  • ALTIN 2.279,50 %0.09
  • BİST100 8.991 %2.10
  • BITCOIN 70.323 %0.67
  • ETHERIUM 3.571 %0.13
18°

Şok Haberleri

şok haberleri ve güncel şok gelişmeleri, şok ile ilgili tüm video, şok fotoğrafları ve şok haberleri Habererk, Güncel Son Dakika Haberleri sitemizde


Gündem

Türkiye İşçi Partisi’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Gökhan Zan ile ilgili olayında şok gelişme yaşandı.

Gündem

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Ankara mitinginde yaşanılan olay tepkilere neden oldu. Pankart açan vatandaşlar gözaltına alındı.

Gündem

Eski İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, Beyoğlu’nda kentsel dönüşüm gerekçesiyle açılan davayla ilgili karar çıktı.

Politika

İYİ Parti’nin Tokat adayı Şeref Menteşe, 2019’da aldığı bir ceza yüzünden İl Seçim Kurulu tarafından adaylığı iptal oldu.

Politika

Manisa’nın Saruhanlı ilçesinde, CHP’li Belediye Başkanı Zeki Bilgin, adaylık başvurusuna geç kaldığı için yeni başvurusu reddedildi.

Politika

İYİ Parti'de istifalar devam ederken bir istifada DEVA Partisi'nden geldi. İstifa eden iki kişi CHP'ye geçti.

Politika

Bir esnaf, İYİ Partili milletvekilinin kendisine olan borcunu ödemediğini ileri sürerek pankartla sesini duyurmaya çalıştı.

Politika

İYİ Parti Üsküdar’da istifa dalgası yaşandı. İstanbul ittifakına destek veren Kurucu İlçe Başkanı ve Belediye Meclis Üyesi partilerinden ayrıldı.

Politika

MHP Adana’nın Karaisalı, Saimbeyli ve Yumurtalık ilçelerinin ilçe başkanlıklarının kapatıldığını ve Hüseyin Sözlü'nün de görevine son verildiği duyuruldu.

Politika

İYİ Parti Sivas Belediye Başkan adayı Mehmet Ceylan, bazı nedenlerden dolayı adaylıktan istifa ettiğini açıkladı.

Politika

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul adayı Murat Kurum hakkında şok açıklamalarda bulundu. İşte haberin detayları...

Politika

YRP Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan adayı ve genel başkanvekili olan Prof. Dr. Doğan Aydal, siyasi partileri ziyaret etti.