Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş, dün Fox TV'de İlker Karagöz'ün sunduğu "Çalar Saat" programına konuk oldu. Gündeme dair değerlendirmelerde bulunana Baş, Millet İttifakı'na da kendisini ittifaka almaları için çağrıda bulundu.

Baş'ın bu çağrısına bugün İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla yanıt verdi. Zorlu, “Beni Millet İttifakı'na alsınlar. Daha açık bir çağrı da olamaz” diyen Hüseyin Baş'a verdiği cevapta, "Sayın Hüseyin Baş, görülmektedir ki kaygılarımızın ve hassasiyetimizin ortaklığı milletimizin geleceği için yegane buluşma noktamızdır. Büyük Türkiye idealine inanmış Sayın Genel Başkanımız Meral Akşener ve İYİ Partimiz sizleri Millet İttifakı’nda görmekten mutluluk duyacaktır." ifadelerini kullandı.

HÜSEYİN BAŞ'TAN MİLLET İTTİFAKI AÇIKLAMASI

BTP Genel Başkanı Hüseyin Baş, programda şunları söyledi:

"Sosyal tabandan, sosyal medyadan, halktan sürekli olarak duyduğum bir şey olduğu için söylüyorum: Millet İttifakı’na katıl. Bakın, Millet İttifakı’nın içinde olmamak benim bir tercihim değil. “Parti kadroları olarak Millet İttifakı'na destek veririz, içinde oluruz. Beni Millet İttifakı'na alsınlar. Daha açık bir çağrı da olamaz. Almıyorlarsa da bunu açıklasınlar. Çünkü bunu milletimiz istiyor, bunu vatandaş istiyor. Bunu Millet İttifakı, altılı masa üyeleri değerlendirsinler.”

Editör: Yadigar Hanım