İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in ‘engel’ iddiasına “Biz böyle bir şeye asla kalkışmayız, bunu kendileri de çok iyi bilirler” diye cevap verdi.

Tolga Akalın'ın açıklaması herkesi aydınlattı! İYİ Parti'deki Saray'ın temsilcisi Oktay Vural mı? Tolga Akalın'ın açıklaması herkesi aydınlattı! İYİ Parti'deki Saray'ın temsilcisi Oktay Vural mı?

İYİ Parti lideri Akşener, bugün yaptığı grup toplantısında yerel seçim için hazırladıkları afişlerin Ankara, İstanbul ve İzmir’deki bilboardlara konulmasının önüne geçildiğini ileri sürdü: “Bizi durdurmak isteyen Beştepe değil Saraçhane.” Akşener’in sözlerine İmamoğlu’ndan yanıt geldi.

“Bizim böyle bir engelleme veya bu tarz bir eylemde bulunmayacağımızı kendileri de en iyi bilirler” diyen İmamoğlu, problemi firmalara bağladı. ‘Alışığız’ İmamoğlu şunları ekledi: “İstanbul’da Ekrem İmamoğlu üzerinden konuşmak veya taş atmak böyle bir getiri sağlayacak sanılıyor. Hayırlısı. Allah’tan alışığız. Bize fırlatılan hiçbir taşın bize zararı dokunmaz. Bize doğru uçarken havada gülümseme haline gelir. Dikkatli olsunlar, bizim böyle bir kaygımız yok. İnsanlara karşı, demokrasiye karşı sorumluluk duyduk. Bu sorumluluğun dışına çıkmadık. Bunu sayın Akşener de çok iyi bilir.”

Kaynak: Haber merkezi