İyi Parti  Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda  yerel seçimlerde AKP ve MHP destek verilebilir dedi.

Hatipoğlu; CHP, zıt kutubu Saadet Partisi ile, AKP'den kopan DEVA Partisi, Gelecek Partisi ile seçim ittifakı yaptı. CHP'ye gönül vermiş milyonlarca seçmeninin muhalefetine rağmen, 37 vekilini kendisine zıt görüşlü partilere hediye etti. Peki soruyorum; İYİ Parti aynı tabandan milliyetçi-muhafazakar vatandaşlarımızın oy verdiği sağ partilerle ittifak neden yapmasın?dedi

Ekran görüntüsü 2023-07-29 011042

Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu ,Eskişehir'de  yaklaşık AKP  200 bin CHP'nin 200 bin oyu olduğunu, İyi partinin ise 90 bin oyla kazanan tarafı belirleyeceğini söyledi ve sözlerine şöyle devam etti:'' Ben diyorum ki, mesala Eskişehir'de AKP ve MHP desteklenirse sonuç tartışmasız galibiyet olacaktır.''dedi. Bu durum Eskişehir içi hayırlı olduğunu söyledi.

Hatipoğlu ittifak yapılmaması halinde İYİ Parti'nin her yerde kendi adaylarını çıkarması gerekir açıklamasını yaptı.Sosyal medyada  çok tepki çeken yorumlar yapıldı.

Biz körmüyüz, biz bimiyormuyuz AKP ile MHP'ye oy vermeyi siz arada konmisyoncumusunuz. Siz kime çalışıyorsunuz.AKP 'ye göz mü kırpıyorsunuz? gibi  yorumlar geldi. Meral Akşener'in bu konu ile ilgili yapacağı açıklama merakla bekleniyor.

İyi Parti  Eskişehir Milletvekili Nebi Hatipoğlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım nabız yoklaması mı 

diye konuşuluyor.

Bu paylaşımı destekleyen bir paylaşımda Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan'dan geldi;''Merkez Bankası yeni Başkan Yardımcısı Fatih Karahan, çocukluğunu bildiğim, çok iyi bir aileye mensup, Türkiye sevdası ile yetiştirilmiş, İstanbul Erkek Lisesi, Boğaziçi Endüstri Mühendisliği bölümünü bitirdikten sonra UPENN doktora yapan çok iyi eğitimli bir gençtir.
Amerika Merkez Bankası FED’de  yedi yıl ekonomist olarak çalıştıktan sonra  Amazon’da iki yıl baş ekonomist olarak çalışmış çok iyi bir ekonomisttir.'' 
açıklamasını yaptı.

Ekran görüntüsü 2023-07-29 102525
 

Twitter'da yapılan bazı yorumlar

Ekran görüntüsü 2023-07-29 095505

Ekran görüntüsü 2023-07-29 095520

Ekran görüntüsü 2023-07-29 101733

Editör: Habererk Com