İyi Parti’de il ve ilçe başkanları hatta milletvekilleri ve belediye meclis üyeleri Meral Akşener ile görüşmek için sıkıntı çektiklerini , partiyi esasında Meral Akşener’in değil de Esma Bekar’ın yönetiyormuş izlenimi verdiğini, bir takım görüşmelerin, siyasi sırların olduğunu, adeta Meral Akşener’in kara kutusu olduğunu, iç işlerine karıştığı  gibi birçok sebeple Meral Akşener’in müdüresi Esma Bekar’a içten içe isyan ettiği düşünülüyor. Bilindiği üzere Esma Bekar Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde çalışırken Fetö soruşturmasından açığa alınmış, daha sonra Meral Akşener kendisini kalem müdüresi yapmıştır.

Esma Bekar üzerinde tesiri olanların, Musavat  Dervişoğlu, ve Buğra Kavuncu gibi isimlerin dışında çoğu kişiyle Meral Akşener’in görüşmelerinin kısıtlandığı veya zorlaştırıldığı, ekonomik krizde Anadolu'dan Ankara'ya Meral Akşener ile görüşmek için gidenlerin 2 gün 3 gün bekletildiği, insanların darılarak geri döndüğü gibi birçok sorun parti içinde konuşuluyor. İl ve ilçe yönetimlerinin buradaki insanların moralini bozan, motivasyonunu bozan bu durum Esma Bekar’a isyan olarak yorumlanıyor.

Siyasi partilerde özel kalem müdürleri, özel kalemde çalışanlar veya genel başkanların milletvekillerine yakın olanları, sekratarya çalışanlarının imtiyaz pazarladıkları, herkesin onlara pahalı hediye getirmesinden  randevunu öne alındığı iddiası, görüşmeye gelenlerin randevularda bekletme ve aksaklıkların olduğu, her siyasi partide buna benzer şeylerin konuşulduğuda iddalar arasında.

Kaynak:https://www.veryansintv.com/yazar/erdem-atay/kose-yazisi/iyi-partinin-muhtesem-ulkucusu/

Editör: Habererk Com