Mersin’in Erdemli ilçesinde belediye başkanlığına aday olmak isteyen Serdar Arslan, İYİ Parti’den ayrıldığını sosyal medyadan açıkladı.

Serdar Arslan, “Başkan, kurmaylar ve yönetim kadrosuna güvenimiz kalmadı. Çabalarımı ve mücadelemi helal etmiyorum” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti’de istifa depremi devam ediyor. 2019 seçimlerinde Erdemli Belediye Başkan adayı olan ve 2024 seçimleri için yeniden adaylık başvurusu yapan Serdar Arslan, sert sözlerle partisinden istifa etti.

“HELAL ETMİYORUM”

Hamas'tan Bahçeli'ye teşekkür Hamas'tan Bahçeli'ye teşekkür

Sosyal medya hesabı üzerinden istifa kararını açıklayan Arslan, “Mücadelemi ve emeklerimi helal etmiyorum” şeklinde konuştu.

Arslan’ın açıklamasında şunlar yer aldı:

“İyi Parti’nin milliyetçi ve demokratik vizyonunu her yerde dile getirdik. Kamuoyu araştırması, anket, temayül yoklaması gibi demokratik yöntemlerle ilçemizin adayının belirleneceğine inandık. Ama maalesef bu vizyonumuz parti yönetimi tarafından göz ardı edildi. Bugüne gelindiğinde, bizim ve arkadaşlarımın demokratik hakları hiçe sayılarak, ilçemize başka bir kişinin aday gösterileceği söylendi. Bu nedenle, başkan, kurmaylar ve yönetim kadrosuna güvenimiz kalmadı. Bu haksızlık sadece bana değil, ilçeme ve destekçilerime de yapıldı. Bu partiyi ve ülkeyi yönetemeyecek olan genel merkez yöneticilerinden İyi Parti üyeliğimi bırakıyorum. Mücadelemi ve emeklerimi helal etmiyorum.”

Kaynak: Haber merkezi