AKP Genel Başkan Yardımcısı ve milletvekili Leyla Şahin Usta, Konya’da AKP’li Karatay Belediyesi’nin düzenlediği açılış törenine konuştu.

VATANDAŞ KONUŞMAK İSTEDİ, GÖREVLİLER ENGELLEDİ

TV5 televizyonunda yer alan habere göre; Leyla Şahin Usta, 6’lı masada bulunan partilere ‘gelsinler Anadolu insanını dinlesinler” dediği sırada bir kadın tepki göstererek hayat pahalılığından dert yandı.

Vatandaş Leyla Şahin Usta için ‘dinlemesi lazım’ dediği sırada güvenlik kadını uzaklaştırdı. Kadının ‘halkı duymak istiyormuş ben de halkım beni duysun’ dediği duyuldu.

AKP’li Leyla Şahin Usta, açılış töreninde yaptığı konuşmada “Maalesef 6’lı masa diye bir masa icat ettiler. ‘Toroslar’ın evladıyım’ diye çıkan ama Toroslar’ın evladı olduğunu unutup oturduğu masada kimlerden emir aldığını açıklamayacak durumda, zorda kalan, yeri geldiğinde ‘Konya’nın evladıyım’ diye buraya gelmeye çalışan, kendini siyasetçi olarak pazarlamaya çalışan, bu ülkeye hizmet etmek değil birilerinin talimatlarıyla hizmet etmeye çalışan kişileri görüyoruz. Üzülüyoruz tabii ki, bu noktaya gelmemeliydiler” ifadelerini kullandı.

Masayı oluşturan tarafların masada yer aldıklarına pişman olduklarını ileri süren Usta, “Şimdi ‘bu masada oturduk da nasıl kalkacağız’ diye ciddi bir hesaplaşmanın içindeler. 6’lı masanın adayının kim olduğunu belirleyecek bir kapasiteye sahip değiller. Çünkü birlik ve beraberlik yok, biri arkasına HDP’yi gizler, birisi arkasına dış güçleri gizler. Bu masadan ancak kaos çıkar, kavga çıkar. Bunların dağılışlarını göreceğiz” iddiasında bulundu.

Editör: Ali Özyiğit