Hareketin kaderi değişecek‏

Ben inanıyorum İstanbu il Teşkilatı'nın çalısması hareketin kaderini değiştirecek.

Nasılmı?
Çalışarak koşarak koşturarak!.
Allah çalışana veriyor , Mehmet Bülent çalışıyor.

Durmuyor yetinmiyor ,koşuyor koşturuyor, Mehmet Bülent Kendisi gibi koşturan ilçe başkanlarını çoğaltsın , inanıyorum hareketin kaderini değiştirecektir.

Mehmet Bülent Karataş gibileri toplumda çok az bulursunuz, iddalı halkla iliskileri üst düzeyde, sosyal ve beşeri ilişkileri menfaata dayanmayan , davasında kararlı ve cömert , böyle yöneticileri MHP çoğaltsa çoktan iktidar olurdu.

Telefonu herkese açık , zor gunünde iyi gunünde , düğününde bayramında cenazende hazır , tam bir Siyasetci figürü alçak Gönüllü yardım sever!.

Evet !.
MHP keşke Mehmet Bülent'i erken bulabilseydi çoktan muktedir olurdu.

İstanbul'un Barutcu ve başkanla geçen günlerine acımaktan başka bir şey düşünemiyorum artık , vah boşa geçen yıllar vah diyebiliyorum sadece, başka bir şey düşünemiyorum.

Biz İstanbul 'un avukatı olacağız diyor ve heryerde nerede problem varsa İstanbul il Başkanı orada oluyor, toplum neyi arıyor çalışan siyasetçi arıyor , Mehmet Bülent tam aranan siyasetçi figürü ve Allah nazardan saklasın gece gündüz yollarda çalışmaktadır.

Emirgan korusu İstanbul 'un problemi , Mehmet Bülent orada...
Elektrik faturaları ve TEDAŞ milleti soyuyor , Mehmet Bülent ve arkadaşları orada...
Mehmet Bülent MHP İstanbul vatandaşın avukatı olacak diyor, sahipsizin sahibi , ses çıkaramayanın sesi , haksızlığa uğrayanının sahibi olacağız diyor, vatandaşda kendisine sahip çıkacak sahip arıyor.

İstanbul il ve ilçeler öyle programlar yapıyor, sosyal medyada yetişemiyoruz hızlarına, İstanbul ülkücü hareketin , İstanbul'daki makul talihini yıkacağına inanıyorum.

Teşkilatta birileri koşarsa , koşmayanlar ortadan kaybolur.
MHP 'nin fazla oy alamadığı İstanbul 'da , MHP ilbaşkanlığı şehrin problemlerine dokunarak , MHP 'nin oylarını yükseltebilmek için var gücü ile çalışmaktadır.

MHP 'nin İstanbul 'da halkın arasında olması , trafikten tutun çevreye sahip çıkması, İstanbul 'da MHP ' nin oy trendini yükseltecektir.

İstanbul il hem ülkücü harekete mesaj vermektedir, hemde vatandaşa mesaj vermektedir.

Anadolu'daki ülkücüler bu mesajlardan faydalanmaktadır, İstanbul 'un ayağa kalkması ,ülkücü hareketin başarılı sonuçlar almasına sebep olacaktır.

İstanbul il halkın önceliklerini bildiğine inanıyorum ve halkın önceliklerini bilenler , mutlak suretle muaffak olurlar , halkın önceliklerini bilmek için halkın içinde olmak gerekiyor , gördüğüm kadar Mehmet Bülent ve arkadaşları halkın içinde siyaset yapmaktadırlar.

8 Mart kadınlar gününde ülkücü kadınlar maşallah İstanbul'u ayağa kaldırdılar. Kadınlar ayağa kalkarsa hareketin ayağa kalkacağına inanıyorum.

İstanbul 7 Haziran'da hareketin kaderini değiştireceğine iyice inanmaya başladım, inanmak başarmak demektir.


Allah yar ve yardımcımız olsun


HABİB YALÇIN

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Arşivi