Yeni bakan böyle konuşmuş köylerin mahalle yapıldığını ve ilk ve orta eğitimde taşımalı sisteme geçilmesi böylece köyden öğretmenin uzaklaştırılarak köylerin basiretsiz emir kulu imamlara teslimi de bu amacın en önemli parçası idi bunu öğrendiğimde bu hukuksuzluğun ve vatana millete ihanetin,

Tarımı yok etme amacı olduğunu anlamıştım tek amaç köylüyü şehre sürmek köyleri boşaltmaktı sonuç oluştu görüldüğü gibi iş işden geçmiş köyler genç nüfusu kaybetmiş bu işleri bilenlerin yaşı geçmiş vah Türkiyem vah.

An itibarı ile hedef zeytin ağaçlarını yok etmek neymiş maden arayacak iş fayda arayana millete hiçbir şey yok.

İtalya zeytin yağını bizden alıyor şişeleyip İngiltere'ye dünyaya satıyor İngiltere’de 250 gramlık şişede satılan zeytinyağının 7 sterlin olduğunu bende yeni öğrendim bu kadar kıymetli bir ağaca bu muameleyi vatanı bu milleti seven bir insan yapmaz.

BAK ŞU KONUŞANA

Tarım ve gıda herhangi bir sektör değil "Tarım ve gıdanın herhangi bir sektör olmadığını ifade eden Bakan Vahit Kirişci, söz konusu sektörlerin stratejik ve vazgeçilmez olduğunu belirterek şunları söyledi: "Tarım ve gıda herhangi bir sektör değil, stratejik ve vazgeçilmez bir sektör. Bu vazgeçilmezliğini ve stratejikliğini unutmamamız lazım. Önemli olan millete, sektöre hizmet. Elimizdeki teknolojik aletler bizi doyurmuyor, bizi doyuran şey bizim tarlada, bağda, bahçede, ahırda, kümeste, ağılda ürettiklerimiz. Biz bunun bilincindeyiz.".

Bu konuşmalar inanmadıkları konuşma bu bakan daha millet vekili iken zeytinliklerde maden aranabilmesi için ilk kanun teklifi veren ..... Kişi

İki yüzlü olmanın bile bir usulü olurdu eskiden vah ülkem vah.