İyi Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu: Meral Akşener'in hastaneye kaldırılması ile ilgili konuştu. Zorlu, ''Birazdan taburcu olacak. Soru cevap almayacak. Türkiye'nin çok ağır sorunları var. Başkanımızın sorumluluğu, ülkesine olan sevdası büyük. Karış karış ülkemizi gezen cesur insan bu süreçte biraz yoruldu istirahat edecek.'' ifadelerini kullandı.

NE OLMUŞTU?

Dün akşam saatlerinde İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener Kavaklıdere’deki Güven Hastanesi’ne kaldırıldı.

Bu akşam müşahade altında tutulacak olan İYİ Parti liderinin kalp çarpıntısından şikayetçi olduğu öğrenildi.

Meral Akşener'in sağlık durumunun iyi olduğu, rutin kontrollerin yapılmasının ardından taburcu edilmesi bekleniyor.

İYİ Parti'den ilk açıklama geldi

İYİ Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu, “Genel Başkanımız Meral Akşener bugün hafif bir çarpıntı şikayeti ile akşam saatlerinde Ankara Güven Hastanesi’ne intikal etmiş olup çok şükür yapılan tetkiklerinde bir sorun tespit edilmemiştir” dedi.
İYİ Parti Sözcüsü Kürşat Zorlu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, “Genel Başkanımız Meral Akşener bugün hafif bir çarpıntı şikayeti ile akşam saatlerinde Ankara Güven Hastanesi’ne intikal etmiş olup çok şükür yapılan tetkiklerinde bir sorun tespit edilmemiştir. Yarın taburcu olması planlanmaktadır. Milletimizin bilgilerine saygıyla sunarız” ifadelerine yer verdi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'da, İYİ Parti Genel Başkanı Akşener'in hastaneye kaldırılmasının ardından twitter hesabından geçmiş olsun mesajı yayımladı. 

Mansur Yavaş söz konusu paylaşımında:

"Kalp çarpıntısı ritim bozukluğu sebebiyle hastaneye kaldırılan İYİ Parti Genel Başkanımız Sn. Meral Akşener'e geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, acil şifalar diliyorum." ifadelerine yer verdi.

Editör: İlayda Şimşek