Müsavat Dervişoğlu'na İzmir şoku Müsavat Dervişoğlu'na İzmir şoku

Fatih Portakal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener‘in seçimlerle ilgili kararlarını yorumladı.  
Fatih Portakal : “Meral Akşener‘i iyi günler beklemiyor. Meral Hanım bir çıkış yaptı. İddiaya göre, bırakın İzmir,  İstanbul, Ankara gibi Büyükşehir adaylarını ben belirleyeyim. Büyük Şehirlerdeki  sorumluluğu da üstüme alıyorum. Seçimlerden başarısız çıkarsam, 14 Mayıs’ın altında bir oy oranı alırsak, 9,9’un altında bir oy oranı alırsak ben giderim demiş. 
Kemal Bey de gitmeyeceğim demişti, örgüt baskısından  dolayı gitmek zorunda kaldı.  Hanımın örgüt baskısı yok, örgütü iyi ele geçirmiş.
Böyle bir ortam içerisinde, 9.90 oy alan bir İyi Parti’den başka. İyi Parti’nin tekrar bu oyları alabileceğini düşünebiliyor musunuz? Burada örselenen bir İyi Parti var. İyi Parti’nin oyları MHP’ye gidebilir, Zafere gidebilir, CHP’ye gidebilir, Memleket Partisi’ne gidebilir.”Fatih Portakal : “Meral Hanım siz bence bavulunuzu hazırlamaya başlayın, çünkü başarısız bir İYİ Parti var, çok da yıpranan bir İYİ Parti var, özüne dönen bir İYİ Parti var. Yani ülkücü temellere dönen bir İYİ Parti var.” dedi.

Editör: Habererk Com