Eski cinayetleri mertçe yapılıyordu diye öven Akşener’in affı kabahatinden büyük!

Meral Akşener cinayetleri övdü! Daha sonra toparlamaya çalıştı ama dediği şu şekildeydi, “ Siyasi cinayetlere şahit olduk ama mertçeydi. Geçmişte siyasi cinayetlere şahit olduk ama mertçe. Hangi cinayet mertçe hangi cinayet insani olabilir veya insan öldürmenin mertliği nerededir? Bunu nasıl savunabilir bir insan diye düşünüyorsun ondan sonra anladığım kadarıyla söylediğinin yanlış olduğu kendisine hatırlatılmış olacak ki toparlamaya çalıştı ama tükürdüğünü de yalamak istemiyor tabii… Söylediği yanlışı toparlamak için bir cümleler kurayım dedi aslında kurduğu cümlelerden hiçbir şey anlaşılmadı. Diyeceği tek şey vardı, ben yanlış cümle kullandım, diyecekti. Söylemesi gereken buydu.

Akşener şu cümleleri kullandı, “ Geçmişimizde cinayetlere şahit olduk ama mertçeydi . Sinan Ateş’in kızı annesine gözümün önünden ayrılma babam gibi ya seni de vururlar diyor, çünkü torbacılar öldürdü geçmişimizde siyasi cinayetlere şahit olduk ama mertçeydi.”

Ağaç taşınır mı demeyin: Zeytin ağaçları yeni yerine taşındı Ağaç taşınır mı demeyin: Zeytin ağaçları yeni yerine taşındı

Meral Akşener toparlamaya çalıştığı cümleleri ise şu şekilde kurdu, “Cinayet kötü bir şey onu övmek mümkün değil. Cinayet acı bir şey onun yanında durmak mümkün değil ama dedim ki o günlerde cinayet işlenirdi fakat mertlik vardı o yüzden korkmazdık.”

Editör: Habererk Com