Sn. Genel başkanım sevgili Devlet ağabeyim şahsınıza muhabbetim,sevgim,saygım sonsuzdur.

Zaman zaman yumruklarımızı sıktık,dişlerimizi sıktık,kahrettik ama hep sizin hatırınıza sustuk.Siz ve MHP hala ülkemizin sigortasıdır.Buna inancım tamdır.Ancak uzun yıllardır ülkemizden uzak’ta hasretle,ilgi ile sizleri takip ederiz. Bazı arkadaşlarımızın,kardeşlerimizin sınırı aşan eleştirilerine bizzat telefonla müdahale eder,sevgi gücümüz ve birbirimize hatırımızla bir çok konuya müdahil oluruz.Bunların size bildirmemiz yada sizin bilmeniz gerekmez diye duyurmayız da.

Ancak açık net bariz sizi,bizi vatandaşın gözünde maskara hale düşüren bu danışman kadronuz Avrupa’nın her şehrinde alay konusu yaptı bizi.

Arkadaşımız haklı olarak yazmış biz Tiyatro’m uyuz?oyun sergiliyoruz!Siz komedi sanatçısı mısınız ki? güldürmek için saçma sapan şeylerle o ciddi devlet adamı,dava adamı imajınız zedeleniyor!

Adana lı birinin Kara gümrük ironisine ne ihtiyacı olabilir?

Size bu aklı veren aklı evvel salakları derhal etrafınızdan uzaklaştırmanızı dileriz. Kara gümrük çeteleri ile iğrenç şöhrete mahkum olmuş bir semt.Koca Çukurova az mı geldi arkadaşlarımıza?

Kaldı ki karşımızdakiler çıkar kıçı kırık çetelere karizma çizdirdiniz derse ne deriz? Uzatmak yada sizi eleştirmek adına bunları yazmıyorum.Avrupa da teşkilat gayretli çalışmalar içerisinde,buradaki emeklerin iki tane komedi,magazin soytarısının egolarına kurban edilmemelidir!

Bizim için bu dönem bir oy bile çok değerli iken,açıklamalarımız ve yapacaklarımız bin kere düşünülerek milletle paylaşılmalıdır.Bu yazı şahsımın değil benim gibi ellinin üzerinde arkadaşımızla yaptığımız istişare sonucun da kaleme alınmıştır.Adı geçen şahısla ne benim ne bir ülkücünün derdi olamaz ismi kişiselleştirmek için değil müşahhas örnek olsun diye yazdım.

Umarım bu yazımızdan dolayı bizde hainler yada fitneciler sınıfına dahil edilmeyiz saygılarımla efendim…