Haber Erk'in bu yeni sayfa düzeninde, ismi YAZARLAR bölümünün ilk dört sırasında olmayan bir yazarın okuyucusuyla buluşması da, makalenin yeni bir makale olduğunun anlaşılması da çok zor, bu da okunma sayılarına negatif olarak yansıyor ama biz yine de yazmaya, fikirlerimizi bu sütunlarda paylaşmaya devam edeceğiz...

Şimdi yazımıza geçelim...

Aman diyeyim Sayın Meclis Başkanım...Aman beceremeyeceğiniz işlere girişmeyin. 

Zira temsil ettiğiniz zihniyet beşeri kanunlarda Allah adını geçirmeye çalışmaktan evvel, Allah kelamı kutsal kitabımızı doğru anlamalıdır. İlahi mesajları algılayamadan da onları fani kitaplara koymaya kalkarsanız işin iyice çivisi çıkar.

Siz önce kendinize soruyor musunuz Kurani bir yaşam tarzımız var mı diye ?

Zira o Allah kelamı yüce kitapta ne yazıyor, sizin zihniyetiniz ne yapıyor, farkında mısınız ?

Allah u Teala ayetlerinde "ÇALMA" diyor sizin zihniyet "sıfırlamayı bu akşam bitiririz inşallah" diye cümle bitiriyor .

"KUL HAKKI YEME" diyor sizinkiler kul hakkını ayakkabı-gömlek kutularında ambalajlıyor.

"FAİZ HARAMDIR" diyor ambalajlı kul hakkı faiziyle iade ediliyor.

"SAPIKLIK YAPMA" diyor sizinkiler sapıklıklar için "Bir kereden birşey olmaz diyor.

Yüce Allah Enfal Suresi, 53. ayette “Bir millet kendisinde bulunan güzel meziyetleri değiştirmedikçe, Allah onlara verdiği nimetini değiştirmez.” buyuruyor. Sizden evvel doğruluğun, dürüstlüğün, adaletin ve de vicdanın temsilcisi olan millet LUT Kavmine döndü, başımıza ne zaman bir musibet gelecek diye korku içinde bekliyoruz.

Kuran'da "İnsanlar arasında hükmederken adaletle hükmedin" buyruluyor bizzat siz konuşmanızda "Bence yeni Türkiye adil bir Türkiye olmalı ki yeni Türkiye olsun. Kaybımız adaletten uzaklaşma olmuştur." diye itiraf diyorsunuz.

"Yalanı benim için terket" diyen bir resulün ümmetine mensupsunuz, yalan söylemekten asla çekinmeyen bir topluluksunuz.

"Camide içki içtiler", "terör örgütüyle görüşmedik", “Hediye saat alan da, hediye saat veren de, aldı diyen de namerttir, alçaktır, edepsizdir..." Hangi birini sayalım, hangi birini dile getirelim.

Ahzab Suresi 58. Ayette "Mümin erkeklere ve mümin kadınlara yapmadıkları bir şeyden dolayı eziyet edenler de bir iftira ve açık bir günah yüklenmişlerdir." buyruluyor.

Beşiktaş iskelesinin önündeki üstleri çıplak, altları deri pantolonlu adamların hepinize selamları var.

Peygamber Efendimiz “Bir kimse kendini, dinini, namusunu ve malını korurken öldürülürse şehittir”( Tirmizi, Diyat / 22) diyor, sizinkiler namus olan vatan toprağında teröristlere operasyon yapmayıp onları güçlendiriyor. Bu da yetmiyor ecdat kemiklerini bile korumaktan aciz olup nakil yapıyor..

Nisa suresi 29.Ayet "Ey iman edenler! Mallarınızı aranızda haksızlıkla yemeyin. Ancak kendi rızanızla yaptığınız ticaretle yemeniz helaldir." diye üzerine basa basa ilahi emri bildiriyor, sizin çocuklar kupon arazileri ucuza kapatmanın, devlet ihalelerini havuzculara vermenin peşinde koşuyor..

Pekçoğunuz namaz kılıyor olabilirsiniz. Peki Kuran'da namazla ilgili ayetlerin çoğunda neden "namazı kılın" yerine "namazı dosdoğru kılın" buyruluyor hiç düşündünüz mü ? Düşünmüş olsanız böyle populist politikalarla şekilcilik peşinde koşacağınıza, mananın peşine düşer, insanları kategorize etmekten kaçınırdınız.

Böyle işte sayın meclis başkanım.

Adaletin terazisinin şaştığı, sizden olmayan insana verilen değerin düştüğü, herkesin dünyevi menfaat peşinde koştuğu bir ülkede AĞZI OLAN KONUŞUYOR...