Bir süredir Twitter hesabına dijital tecrit getirilen Sedat Peker'in 'DeliÇavuş' hesabındaki hareketlilik takipçilerini heyecanlandırdı.

Siyaset-sermaye-mafya ilişkileriyle ilgili yaptığı ifşalarıyla gündem olan Sedat Peker, uzun süredir bulunduğu Birleşik Arap Emirlikleri'nden yaptığı paylaşımlarını eylül ayı itibariyle tamamen durdurmuştu. Peker, sosyal medya sessizliğini dün akşam bozdu. 

Peker bir kullanıcının, “Bazen baygın taklidi yaparsın, Bazen hasta taklidi yaparsın, Bazen ölmüş taklidi yaparsın, Bazen de ufak ufak ısırık almalarına da müsade edersin! Günü geldiğinde de intikamını almasını bilirsin…!” ifadelerinin yer aldığı paylaşımını retweetledi.

Peker, bir süre sonra bu paylaşımı kaldırdı.

Öte yandan, İYİ Parti Genel Başkan Başdanışmanı Turhan Çömez organize suç örgütü liderliğinden hüküm giyen Peker ile konuştuğunu, Peker'in Türkiye'den gelecek yetkililere ifade vermeye hazır olduğunu ve "SEGBİS ile ifade vermeye tüm ifşaatları yapmaya hazırım. Tüm bilgi ve belgeleri kayıt altına aldım. 2 farklı ülkeye gönderdim. Öldürülmem halinde bunları tüm Türkiye öğrenecek" dediğini aktarmıştı.

Editör: Yadigar Hanım