SEN YAPINCADA OLMUYOR

Ağaoğlu’na bu gün yapılan operasyon aylardır pis pis kokan AKP’nin İstanbul’u nasıl talan ettirdiğinin daha ilk ve en basit işaretidir.

Ben yaparım olur reklamları ile, kızı yaşında kızlarla harem kurmakla övünen bir görgüsüzün ışık hızıyla nasıl zengin edildiğini bu vesile ile inşallah öğreniriz.

Manşetler atılmış hemen Cemaatten AKP’ye operasyon diye. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz, bu işler öyle kolay değil durup dururken kimse kimseye operasyon çekemez. İstanbul’u betonlaştıran ve bütün değerlerimizi betona gömen anlayış mutlaka bir yerde falso verecekti.

Aylardır bekliyordum zira kargaşa ve gerginlikler sahtekârların ifşa olmasına doğal olarak zemin hazırlar.

Daha durun bakın neler çıkacak bir gün Erdoğan’ın gözaltına alındığını duyarsanız hiç şaşırmayın. Daha dün kanun kaçağı olan vatandaşlıktan atılan ülkücüleri kullanan ve bu vatan evlatlarını öldürtdüğü iddia edilen Hasan Yeşil dağ gibi açların nasılda birkaç yılda Karunlaştırıldığını bunların nasıl ve kimler tarafından yapıldığını hep birlikte öğreneceğiz. Özel yetkili savcılarla gece gündüz oturup kalkan bu suç makinesi bizi operasyon yaptırırım tehdit leri ile sindirmeye çalıştığını bilenler biliyor!

Her an kaçmaya hazır olanların İsviçre de nasıl temeller attıklarını biliyoruz biz!

Bir başbakanın en yakınında kardeşi ile ortak işler yapan bu zatın ilişkileri incelendiğinde bakın neler çıkacak. Show tv’de rahmetli Muhsin Başkanla Tuncay Özkan’ı ziyaret ettiğimizde bana bunları bizzat kendisi anlatırken ah saf Tuncay başına neler gelir bir bilsen bu işlere girmezdin diye düşünmüştüm!

Bu hortumcular bu gün AKP lidir ama yarın suçları sabit olunca birden eski ülkücü oluverirler! Bunlardan ben hiç korkmadım nasıl olsa ölmeyecek miyiz felsefem bana her zaman cesaret vermiştir.

Bakın işte beklide şimdi Ağaoğlu hücresinde keşke sıradan insan olsaydım diye dizlerini dövüyordur! Evet bu çağın Kestellisi Ağaoğlu mudur? Sorusu cevabını mutlaka bulacaktır. Adalet peşinde koşan herkese selam olsun…