Ali Özyiğit yazdı: Türk partileri Türk çizgisine gelirse teröre darbe vurulur

DEM Partisi artık terörle arasına mesafe koymalıdır demeye gerek yoktur. Çünkü DEM Partisi terörle arasına mesafe koymamakta inatçı. Daha dün eş başkanı bebek katili terörist ele başı Apo'yu övdü.

DEM Partisi kapatılmalıdır. Dünyanın hiçbir yerinde terörle ilişkili parti yoktur kapanır olmaz.

İngiltere İrlanda diye bölgeye bölündü. Terörü öven Hera Batasuna kapandı. Bölünmüş ülkede bile bölücü terör örgütüyle ilişkili parti kapanıyor. Dünyada olmayan neden bizde olsun! Keriz miyiz biz!

Kapanınca yenisi açılıyor diyen o zaman teröristleri öldürünce yenileri geliyor olur mu yaf yenisi açılsa da kapanır bu da terörle mücadelenin göstergesidir.

***

Oy kaygısı ile yapılan her hamle teröre yarıyor.

CHP DEM'den oy almak için DEM'e ses çıkarmıyor hatta bazen buluşuyorlar.

AKP ise Yahudi taktiğiyle bir Milliyetçi görünüyor bir bölücü partilerin kapanmasını biz engelledik diyor yetmiyor Apo'dan gelen mektuplara sığınıyor.

MHP ise Saray partisi olduğu için Apo'nun mektubunu övüyor sonra herkesi PKK'lı ilan edip Saray partisi olduğunu ispatlama derdine düşüyor.

İYİ Parti ise yeni moda olan CHP'yi DEM'e mahkum etmek için geçmişte CHP ile İttifakını hafızalardan silme hamlesi ile MHP taktiği ile CHP'deki bu durumdan rahatsız olan Atatürkçülersen eriyen oyları için oy tırtıklama derdinde.

***

Vellasılkelam Türk partilerinin oy dertleri terörü besliyor.

Artık bu kanın durması için bu oy derdinden vaz geçilip Türk çizgisine gelmek lazımdır.