Türkler, yüce Tanrının adaletini yer yüzünde temsil eden, laik yaşamayı ve yaşatmayı sağlayan, sömürgeciliğe karşı ilk başkaldıran, ilk devlet kuran, mazlum milletlere örnek olan, beşeriyetin dünyadaki en üstün maneviyatını temsil eden şerefli, onurlu ve asil bir Millettir.

Dünya, medeniyeti Türklerden öğrenmiştir. Türkler atalarının izlerini taşıyan bu coğrafyada eşit ve üstün adaleti öyle nizam etmişler ki, dünya milletleri adil olmayı ve adil yaşamayı Türklerden öğrenmiştir.

Türkler, hukukun üstünlüğünü felsefe edinmiş olup toprak ananın ilk şehadet simgesini temsil etmiş yeryüzünde yaşanmış ve yaşanmakta olan tüm haksızlıklara göğüs gerip, insanlık için yılmadan çalışan atalarının da tarif ettiği gibi; "Tanrının insanoğluna en üstün armağanı olan aklını kullanarak zeki davranıp ve daima bilinçli hareket eden erdemli millet olduğunu kanıtlamıştır."

Türkler gerek şanlı Türk tarihinin ve gerekse de dünya tarihinde insanlığın sömürgecilik zulmünde yok olup giderken ölüm kalım savaşında en üstün başarılar, zaferler elde etmiş, kendi kültür ve medeniyetini dönüştürmemek adına sürekli yılmadan savaşmıştır.

"Cesaret gösteren ve tehlikeye atılan kazanır, korkak kalp daima mağluptur; şimdi bunu kanıtlama zamanı''-Başkomutan Gazi M. KEMAL ATATÜRK

İşte tarihte o şanlı gün; Türk düşmanlarına inat 30 Ağustos 1922' de Dumlupınar' da yüce Atatürk' ün başkomutanlığında zaferle sonuçlanan Büyük Taarruzun 100. Yılı kutlu Olsun!  diyoruz" Bu zafer dünyaya yayılan Türk' ün zaferidir. Kanla irfanla kurduğumuz Cumhuriyetimizi bu zafere borçluyuz!

 Bu nedenle Mustafa Kemal ATATÜRK '' Bir Türk dünyaya bedel!'' demiştir. Ve ''Beni Hatırlayınız" demişti...

  "Beni olağanüstü bir kişi olarak yorumlamayınız.  Doğuşumdaki tek olağanüstülük Türk olarak dünyaya gelmemdir."- M. KEMAL ATATÜRK

***

Türk tabiatın diğer adıdır ve doğanın dinmeyen nağmesidir. Türk özgürlüğün simgesidir. Bağımsızlığını kanı ile kazanmıştır. Bu nedenle Türk milletinin atası Mustafa Kemal ATATÜRK, '' Yurtta Sulh, Cihanda Sulh!'' demiştir. Türk'ün ata yurdunda sulh olmazsa, cihanda ne sulh olamaz.

Bugün uyduruk savaşları bahane ederek ülkemize milyonlarca mülteciyi dolduran zihniyet dini propagandalarla ülkemizi işgale uğratıp Türk' ün şanlı zaferinden her gün rahatsız olmaktadır.

Cumhuriyet düşmanı AKP yandaş muhalefet desteği ile 15 Adayı 150 Kayacığı Yunana peşkeş çekenler, Süleyman Şah türbesini IŞİD terör örgütüne verenler 30 Ağustos'u elbette kutlamazlar; çünkü onlar vatan hainleridir!

Artık net anlaşılıyor düşmanın yüzü; “Kurtuluş savaşında yendiğimiz dış düşmanın iç uzantıları demokrasi yalanları ile milleti kandırıp yenilgilerinin intikamını almaya çalışıyor. Siyasal İslamcıların 21.Yüzyılda din sömürüsü ile içeride demokrasiyi ayaklar altına alıp, dışarıda göstermelik diplomasi ile örtülü işgali halka din üzerinden dini kirleterek teslimiyeti dayatıyorlar!" Ama Teslim Olmayacağız, gerekirse Atalarımız gibi savaşacağız. "Geldikleri gibi gitmezler; Göndermek lazım!"  Göndereceğiz!

Bu zihniyete karşı her alanda, ayağımızı bastığımız her yerde "Devlet Benim!" anlayışı ile üniter devlet yapısını yıkanlara karşı, Türk sözünü silenlere karşı mücadelemiz devam edecektir.

"Türkün Ocağını Söndürenin Ocağı Sönsün!" - M. KEMAL ATATÜRK

"Efendiler ve ey millet iyi biliniz ki Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz. Büyük dinimiz çalışmayanın insanlıkla ilgisi olmadığını söyler. Bazı kimseler modern olmayı kafir olmak sayıyorlar. Asıl kafirlik onların bu inanışıdır."- M. KEMAL ATATÜRK

Ey Türk, damarlarında asil kanı taşıyan atanı hatırla, titre ve kendine gel! Kim olduğunun farkına var. Türk soyuna pislik bulaştırma!  Sen yüce Tanrının yer yüzüne nizamı, adaleti, eşitliği sağlamak için gönderdiği en büyük hediyesisin. Farkına var; Titre kendine gel!

Bugün 7 düvel tarafından demokrasi yalanları ile Merkez Yeni Türkiye(!), Mega Kent küresel projeleri ile artık Türk'ün ata yurdunu paylaşan emperyalizm şimdi Asya'ya, Kafkasya, diğer tüm Türk Cumhuriyetlerine küresel raylar döşeyerek karanlık götürüyor.

Sömürgecilik artık üst boyuta terfi etti.  Dilin yoksa kimliksizsin. Dilini siliyorlar, sen din diyorsun!  Uyan! Dilini, kültürünü, medeniyetini, kimliğini adınla birlikte şanlı Türk tarihini bile dünyadan silmek için '' durmak yok karanlığa doğru ilerleyen'' Birleşmiş Medeniyetsizler Birliği, Küresel çete ve yerli işbirlikçileri artık haddini bilsin. Gaflet Uykundan Uyan! Uyan ki her şeyden de önemlisi insanlığını kaydeden dünya şanlı Türk tarihi ile yüzleşsin, şöyle bir kez daha kendine gelsin!

'Yüksel Türk, senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte Parola BUDUR!''- M. KEMAL ATATÜRK

“Bir gün, cihan harbinden sonra Ortadoğu’da kurulan suni devletlerin halkları ayaklanacaktır. O gün geldiğinde, yeni kurduğumuz cumhuriyetimizin yöneticileri, bu halkların değil emperyalist güçlerin yanında yer alırsa aynı akıbete kendileri uğrayacaktır ve Kurtuluş Savaşı’nda yedi düvele haddini bildiren Türk halkı onların da hakkından gelecektir…” Yeni Türkiye’nin ilk ve en önemli düşüncesi siyasal değil, ekonomiktir. Biz, dünya üretiminin de tüketiminin de bir parçası olmak istiyoruz”

" Sen orduyu sivilleştirdikçe sivil halkın askerleştiğini göreceksin, bu milletin gönlünden Asker sevgisini silemezsin!"

Başkomutanım, Cumhurbaşkanım, Büyük Devlet Adamı, Dünyayı Titreten Atam, Türk oğlu TÜRK; Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK <3

Milli Bayramlarımıza sahip çıkan yüce Türk Milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramımız kutlu olsun, Atatürk düşmanları kahrolsun!

Mareşal Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarına, şehit ve gazilerimize rahmet ve minnetle anıyorum. Yaşasın Kuvvacı Kahramanlar, Yaşasın asil ve yüce Türk Milleti!

Ne mutlu Türk'üm diyene, diyemeyenin canı cehenneme!